ΤΕΝΙΣ

Καράτσεφ και Μπασιλασβίλι απάντησαν στις κατηγορίες για στημένους αγώνες

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι στο Australian Open
Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι © 2022 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Ασλάν Καράτσεφ και Νικολόζ Μπασιλασβίλι απάντησαν στις κατηγορίες για το στοιχηματικό σκάνδαλο περί στημένους αγώνες.

Πριν από μερικές μέρες το γερμανικό ειδησεογραφικό δίκτυο ανέφερε πως ο Ασλάν Καράτσεφ και ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι εμπλέκονται σε σκάνδαλο με στημένους αγώνες. Μάλιστα τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του το ZDF, ανέφεραν ότι περίοπτη θέση στην ύποπτη λίστα έχει ο πρώην προπονητής των δύο τενιστών, ο Λευκορώσος Γιάχορ Γιάτσικ.

Οι δύο τενίστες απάντησαν σε αυτές τις κατηγορίες, αρνούμενοι την οποιαδήποτε εμπλοκή τους με στημένα ματς:

"Δεν έχω ακούσει τίποτα για αυτό. Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε. Και να σχολιάσω αυτή την ανοησία; Πόσες φορές έχουν γράψει τέτοια πράγματα για μένα, έχω καταδικαστεί ποτέ;" ανέφερε ο Καράτσεφ.

Ο Μπασιλασβίλι απάντησε πιο επαγγελματικά δηλώνοντας πως έχει ήδη προσλάβει μια γερμανική δικηγορική εταιρία για να προστατεύσει τα συμφέροντά του και να κινηθεί νομικά:

"Το περασμένο Σαββατοκύριακο, υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης στη Γερμανία αναφέρουν το όνομά μου σε σχέση με ισχυρισμούς για τα λεγόμενα «στημένα παιχνίδια». Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν έχουν καμία απολύτως βάση και τους απορρίπτω με τον πιο έντονο τρόπο.

Δεν θα δεχτώ να δω το όνομά μου και τη φήμη μου να καταπατείται σοβαρά μέσω αβάσιμων και παράλογων κατηγοριών. Απαιτώ, λοιπόν, να σταματήσουν αμέσως τέτοιοι ισχυρισμοί και ψέματα και να ενημερωθεί το κοινό, μέσω των ΜΜΕ, ότι αρνούμαι πλήρως και εντελώς όλα τα αυτές οι παράλογες κατηγορίες.

Έχω εξουσιοδοτήσει μια γερμανική δικηγορική εταιρεία να προστατεύει τα συμφέροντά μου και να ενεργεί με κάθε δυνατό τρόπο για την καταπολέμηση αυτής της εξαιρετικά επιζήμιας παραπληροφόρησης." ήταν τα λόγια του Γεωργιανού.

ΠΗΓΗ: Tennis24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ