INDIAN WELLS

Indian Wells: Τρομερός Φριτζ πέταξε έξω και τον Ζβέρεφ

Ο Τέιλορ Φριτζ πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Ζβέρεφ
Ο Τέιλορ Φριτζ πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Ζβέρεφ 2021 MARK J. TERRILL / AP PHOTO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έμεινε εκτός ημιτελικών στο Indian Wells αφού ο Τέιλορ Φριτζ συνέχισε την τρομερή του πορεία και επικράτησε 2-1 σετ.

Όλοι περίμεναν έναν ημιτελικό μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο BNP Paribas Open, ωστόσο λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του Έλληνα πρωταθλητή, ήρθε και η σοκαριστική ήττα του Γερμανού.

Ο εκπληκτικός Τέιλορ Φριτζ, έσωσε δύο match point του Ζβέρεφ και κατάφερε ολοκληρώσει μια επική ανατροπή με 4-6, 6-3, 7-6(3) επί του φορμαρισμένου Γερμανού που μετρούσε 20 νίκες στα τελευταία 21 παιχνίδια που είχε δώσει στο tour.

Το Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης, βρέθηκε πίσω με 2-5 games στο καθοριστικό σετ και έσωσε δύο match points στο 3-5 30/40 και στο 4-5 30/40, παίρνοντας θριαμβευτική πρόκριση στους “4” καλύτερους του Indian Wells Masters.

Εκεί τον περίμενε ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι μετά τη νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά νωρίτερα την Παρασκευή.

“Είχα φτάσει ένα βήμα πριν την ήττα αλλά βρήκα τρόπο να ξαναβάλω τον εαυτό μου στο κόλπο.. Προσπάθησα να μείνω κοντά του και κατάφερα να επιστρέψω στο ματς. Συνήθως σε πιάνει μια νευρικότητα στο tie break του καθοριστικού σετ, όμως εγώ ένιωσα μεγάλη αυτοπεποίθηση στο να παραμείνω επιθετικός και να παίζω το παιχνίδι μου. Ένιωσα υπέροχα παίζοντας υπό αυτή την πίεση” είπε στην on-court συνέντευξή του ο 23χρονος Φριτζ ο οποίος πριν από τέσσερις μήνες είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο μηνίσκο.

Οι ημιτελικοί του Σαββάτου:

  • 23:30GR Ντιμιτρόφ-Νόρι
  • 01:00GR Φριτζ-Μπασιλασβίλι

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS INDIAN WELLS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ