ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Indian Wells: Μαθαίνει αντίπαλο ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα με τον Αλκαράζ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα με τον Αλκαράζ AP PHOTO/SETH WENIG

Έτοιμος να μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στο Indian Wells Masters είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς το πρωί του Σαββάτου (9/10) θα μάθει το όνομα που θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Το πρωί του Σαββάτου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο για το φετινό Indian Wells Masters. Ο Έλληνας πρωταθλητής στον 2ο γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Πέδρο Μαρτίνεθ και Ρομπέρτο Μαρκόρα. Οι δυο τους, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους τα ξημερώματα του Σαββάτου, περίπου στις 04:30 ώρα Ελλάδας.

Ο Ισπανός, Νο61 τενίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, είναι το φαβορί για πρόκριση επί του Ιταλού, ο οποίος προέρχεται από τα προκριματικά του θεσμού και αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός Top200 (Νο208).

Ο Στέφανος, στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει μόνο τον Μαρτίνεθ, ενώ δεν έχει αγωνιστεί κόντρα στον 32χρονο Μαρκόρα. Τσιτσιπάς και Μαρτίνεθ κοντραρίστηκαν στο πρόσφατο Roland Garros, με τον Έλληνα πρωταθλητή να βγαίνει νικητής με straight sets.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας στο Indian Wells, ξεχωρίζει η μάχη του Άντι Μάρεϊ με τον Αντριάν Μαναρινό στις 05:30 ώρα Ελλάδας ενώ πρεμιέρες θα κάνουν και οι νεαροί, Λορέντσο Μουζέτι, Χόλγκερ Ρουν και Τζένσον Μπρούξμπι.

Όσον αφορά το γυναικείο ταμπλό, θα ριχτούν στη μάχη, μεταξύ άλλων, η πρωταθλήτρια του US Open, Έμα Ραντουκάνου (κόντρα στη Σάσνοβιτς στις 04:30 ώρα Ελλάδας), αλλά και η φιναλίστ στο Major της Νέας Υόρκης, Λέιλα Φερνάντεζ (κόντρα στην Κορνέ στις 06:00 ώρα Ελλάδας).

Σιμόνα Χάλεπ, Ελίνα Σβιτολίνα, Μπελίντα Μπέντσιτς, Ίγκα Σφιόντεκ, Πέτρα Κβίτοβα και Βικτόρια Αζαρένκα είναι επίσης στο πρόγραμμα της ημέρας.

INDIAN WELLS MEN'S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

INDIAN WELLS WOMEN'S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ