INDIAN WELLS

Indian Wells: Αποκλείστηκε ο Κοκκινάκης μετά από ματς θρίλερ με τον Βιόλα

Ο Θανάσης Κοκκινάκης σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Κουόν Σουν Γου στον 1ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν 2021, Μελβούρνη | Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021
Ο Θανάσης Κοκκινάκης σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Κουόν Σουν Γου στον 1ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν 2021, Μελβούρνη | Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ματέο Βιόλα επιβλήθηκε 6-3, 3-6, 7-6(9) κόντρα στον Θανάση Κοκκινάκη και πήρε την πρόκριση για τον 2ο προκριματικό γύρο του BNP Paribas Open.

Μετά από ένα πραγματικό θρίλερ, ο Θανάσης Κοκκινάκης δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το 2ο προκριματικό γύρο του BNP Paribas Open, γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ματέο Βιόλα.

Ο Ελληνοαυστραλός που προερχόταν από τη συμμετοχή του στον τελικό του χωμάτινου τουρνουά Sibiu Open στη Ρουμανία, ηττήθηκε με 6-3, 3-6, 7-6(9) από τον 34χρονο Ιταλό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Masters διοργάνωσης.

Το Νο184 στον κόσμο, έσωσε αρχικά 4 match points του αντιπάλου του στο καθοριστικό tie break, πριν αποκτήσει δική του ευκαιρία να τελειώσει το ματς και τελικά στην 6η του προσπάθεια ο Βιόλα σφράγισε τη νίκη, μετά από 2 ώρες και 35 λεπτά αγώνα.

Αντίθετα, την πρόκριση στο 2ο γύρο εξασφάλισε ο 42χρονος Ίβο Κάρλοβιτς που κέρδισε 4-6, 7-6(5), 7-6(7) τον Μπράιντερ Σνουρ, σώζοντας 4 match point του αντιπάλου του.

Στο 2ο και τελευταίο προκριματικό γύρο, ο Dr. Ivo θα αντιμετωπίσει το Νο11 του ταμπλό, Εμίλιο Γκόμεζ από το Εκουαδόρ.

H κλήρωση του κυρίως ταμπλό πραγματοποιήθηκε χθες και ο Τσιτσιπάς έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους στους πρώτους γύρους της σπουδαίας διοργάνωσης.

Πηγή: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ