ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Η Σάκκαρη παρέμεινε Νο25 στην WTA

Η Μάρια Σάκκαρη από το ματς με την Μλαντένοβιτς για το Australian Open
Η Μάρια Σάκκαρη από το ματς με την Μλαντένοβιτς για το Australian Open Ⓒ 2021 ANDY BROWNBILL / ASSOCIATED PRESS

Η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε αυτή την εβδομάδα στο Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, διατηρώντας τις διαφορές τις από τις διώκτριες της.

Η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε αυτή την εβδομάδα στο Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, διατηρώντας τις διαφορές τις από τις διώκτριες της. Χωρίς αλλαγές και το Top10 του κόσμου.

Η Νο1 τενίστρια, Άσλεϊ Μπάρτι, ήταν το μοναδικό μέλος του Top10 που αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα σε τουρνουά, παρ' όλα αυτά όμως, δεν κατάφερε να δικαιωθεί.

Η Αυστραλέζα δεν κέρδισε ούτε πόντο, μιας και αποκλείστηκε στο ντεμπούτο της στο Adelaide International Ope, από την Ντάνιελ Κόλινς και έτσι η διαφορά της από τη Νο2, Ναόμι Οσάκα, δεν αυξήθηκε ούτε στο ελάχιστο.

Η πρωταθλήτρια στην Αδελαϊδα, Ίγκα Σβιάτεκ, κέρδισε τρεις θέσεις με την πορεία της στο τουρνουά και αναρριχήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης!

Νέο ρεκόρ καριέρας και για την ημιφιναλίστ στην Αδελαϊδα, Κόκο Γκοφ. Η 16χρονη Αμερικανίδα εισήλθε στο Top40, κερδίζοντας 14 θέσεις αυτή την εβδομάδα. Πλέον, απολαμβάνει τη θέση της στο Νο38 του κόσμου.

Η Σάκκαρη παρέμεινε Νο25 στην WTA

Πηγή: Tennis24

@ 2021 Andy Brownbill/Associated Press

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ