US OPEN

Η Φερνάντεζ μετά την ήττα της στο US Open στάθηκε στην 11η Σεπτεμβρίου: "Μακάρι να είμαι τόσο ανθεκτική όσο η Νέα Υόρκη τα τελευταία 20 χρόνια"

Η Λέιλα Φερνάντεζ
Η Λέιλα Φερνάντεζ Ⓒ 2021 ELISE AMENDOLA/ ASSOCIATED PRESS

Η Λέιλα Φερνάντεζ συγκίνησε με τις δηλώσεις της μετά την ήττα της στον τελικό του US Open από την Έμμα Ραντουκάνου, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στην 11η Σεπτεμβρίου και την πτώση των δίδυμων πύργων.

Η Άννι Λέιλα Φερνάντεζ μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στο φετινό Αμερικανικό Όπεν, μιας και ηττήθηκε από την Έμμα Ραντουκάνου στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όμως έκλεψε την παράσταση με τη συγκινητική ομιλία της κατά τη διάρκεια της απονομής.

Η 19χρονη Καναδή, που από την ερχόμενη Δευτέρα θα αναρριχηθεί στο Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης, ξέσπασε σε κλάματα, μη μπορώντας να αντέξει τη συγκίνησή της για την πορεία της στη Νέα Υόρκη, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στην 11η Σεπτεμβρίου.

Φυσικά, εξέφρασε τη μεγάλη αγάπη της για τη Νέα Υόρκη και για τους Αμερικανούς των κερκίδων στο Arthur Ashe, ενώ έδωσε ραντεβού με τον κόσμο για το τουρνουά του 2022.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Είναι φοβερό. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα τι πρέπει να πω αυτή τη στιγμή. Η σημερινή μέρα θα είναι δύσκολη για μένα, αλλά η Έμμα έπαιξε ένα υπέροχο ματς και της αξίζουν συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου.

Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου και όλα όσα πέτυχα τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Το κοινό στη Νέα Υόρκη είναι φοβερό και είναι ξεχωριστό για εμένα, ότι αγωνίστηκα μπροστά τους, στον μεγάλο τελικό. Νέα Υόρκη, σ' ευχαριστώ.

Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου και όλους όσοι με στήριξαν. Ήσασταν δίπλα μου όταν δεν περνούσα καλά, όταν δυσκολευόμουν, όταν ήμουν στα χαμηλά. Είστε εδώ και τώρα που περνάω την καλύτερη στιγμή μου.

Ευχαριστώ που πάντα πιστεύατε σε μένα. Ελπίζω να επιστρέψω στον τελικό του US Open, αλλά την επόμενη φορά να κερδίσω το σωστό τρόπαιο.

Τέλος, ξέρω ότι η σημερινή μέρα είναι πολύ δύσκολη για τη Νέα Υόρκη και γενικά για όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Το μόνο που θέλω να πω, είναι ότι μακάρι να καταφέρω να είμαι τόσο δυνατή και τόσο ανθεκτική, όσο είναι η Νέα Υόρκη τα τελευταία 20 χρόνια. Νέα Υόρκη, σ' αγαπώ. Ευχαριστώ που με υποστήριξες και ελπίζω να τα ξαναπούμε του χρόνου".

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ