ΤΕΝΙΣ

Η απολογία του Κατσάνοφ και η "συγνώμη" του διαιτητή

Η αντίδραση του Κατσάνοβ σε αγώνα με τον Τζόκοβιτς στο Roland Garros
Η αντίδραση του Κατσάνοβ σε αγώνα με τον Τζόκοβιτς στο Roland Garros AP PHOTOS

Ο Κάρεν Κατσάνοφ απολογήθηκε με post στο instagram για την απρεπή συμπεριφορά του στον αγώνα απέναντι στον Ντάνιελ Έβανς.

Μέσω story στο Instagram, τοποθετήθηκε ο Κάρεν Κατσάνοφ για την απρεπή συμπεριφορά του στον συγκλονιστικό αγώνα για την προημιτελική φάση του European Open της Αμβέρσας απέναντι στον Ντάνιελ Έβανς.

Κάποιες άστοχες αποφάσεις του chair umpire της αναμέτρησης, Αντέλ Νουρ, είχαν προκαλέσει τον έντονο εκνευρισμό του Ρώσου τενίστα ο οποίος έχασε σε αρκετές περιπτώσεις τη ψυχραιμία του, όπως και στο τέλος του ματς όπου κλώτσησε τη διαφιμιστική πινακίδα στο φιλέ ενώ χτύπησε με δύναμη τη ρακέτα του στην καρέκλα του διαιτητή.

Το Νο17 της παγκόσμιας κατάταξης, ζήτησε συγνώμη από όλους για το γεγονός ότι έχασε την ψυχραιμία του ενώ αποκάλυψε ότι μίλησε με τον διαιτητή αμέσως μετά και τα "βρήκαν", χωρίς να κρατήσουν κακία ο ένας στον άλλον.

"Θα ήθελα να πω μερικές κουβέντες μετά το σημερινό παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ έντονα συναισθηματικό, περίπλοκο και δύσκολο ματς σήμερα. Μετά το παιχνίδι μίλησα με τον διαιτητή και μου είπε ότι λυπάται και ότι ήθελε να απολογηθεί για τα λάθη που έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εγώ του απολογήθηκα για την κακή συμπεριφορά μου. Στο τέλος της ημέρας είμαστε άνθρωποι και όλοι κάνουμε λάθη. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν και να συμπεριφερθώ με τέτοιον τρόπο. Απλά δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα νεύρα μου σε κρισιμες στιγμές και αυτό επηρέασε την τελική έκβαση του αγώνα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Σημαίνει πολλά για μένα".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ