ΝΑΔΑΛ

Η απάντηση του Τζόκοβιτς στον Ναδάλ: "Τον σέβομαι, αλλά κάνει λάθος"

O Nόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση του Australian Open 2021
O Nόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση του Australian Open 2021 @ 2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Ράφα Ναδάλ είχε αναφερθεί στις διαφορές που έχει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τονίζοντας ότι έχει εμμονή με τα ρεκόρ και ο Νόλε του απάντησε με τη σειρά του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Ράφα Ναδάλ από την Βαρκελώνη. Ο Ισπανός υποστήριξε ότι η μεγάλη διαφορά ανάμεσά τους, είναι ότι ο Σέρβος έχει μεγαλύτερη εμμονή με τα ρεκόρ.

Φυσικά, ο Νόλε δεν το άφησε να πέσει κάτω και από το Βελιγράδι, όπου βρίσκεται για να αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα στο Serbia Open, έδωσε την απάντησή του στον μεγάλο του αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Όλα όσα μπορεί να πει κάποιος δημοσίως, έχουν να κάνουν με τις προσωπικές του αντιλήψεις και την ερμηνεία που δίνει σε κάποια γεγονότα.

Σέβομαι τον Ράφα, πιθανότατα περισσότερο από κάθε άλλον τενίστα στον κόσμο, είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος που είχα ποτέ στην καριέρα μου. Όλα όσα έχει πετύχει στο άθλημα, η αφοσίωσή του και το σπουδαίο τένις που παίζει, είναι άξια θαυμασμού.

Μόνο ο ίδιος ξέρει τα κίνητρά του, για να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν μπορώ να σχολιάσω τα κίνητρά του.

Έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, ότι η αγάπη μου για το τένις, είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που έχω και συνεχίζω να παίζω επαγγελματικό τένις. Αν δεν μου άρεσε ο ανταγωνισμός, δεν θα υπήρχε λόγος να συνεχίσω.

Μπαίνω στο court να παίξω, γιατί νιώθω την φλόγα μέσα μου. Θέλω να κερδίζω και μου αρέσει που οι άνθρωποί μου, με στηρίζουν. Θα συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό.

Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του Ράφα και δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται, αλλά είναι δικαίωμά του να πιστεύει πως έχω εμμονή με τα ρεκόρ.

Προσωπικά, δεν νιώθω εμμονικός με τίποτα στη ζωή μου. Νιώθω πάθος και μεγάλη θέληση για να πετύχω. Θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο να αγωνίζομαι, θέλοντας να πετύχω τους στόχους μου.

Φυσικά, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί μπορεί να είναι άσχημο, να έχεις στόχο να σπάσεις κάποια ρεκόρ. Είτε στον αθλητισμό, είτε κάπου αλλού. Από τότε που ήμουν έφηβος, ήθελα να γίνω Νο1 και να κατακτήσω πολλά Slams. Ποτέ δεν το έκρυψα.

Όταν καταρρίπτεις ένα ρεκόρ, τότε ένα άλλο μπαίνει στους στόχους σου. Έτσι συνεχίζω τη ζωή μου. Όπως και ο Ράφα".

Πηγή: Tennis24

@ 2021 Andy Brownbill/Associated Press

TAGS ΝΑΔΑΛ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ