WTA

Γραμματικοπούλου: Βαριά ήττα από τη φορμαρισμένη Μπόσκοβα στο National Bank Open

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο US Open
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο US Open © 2021 JOHN MINCHILLO / AP IMAGES

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ από τη Μαρί Μπόσκοβα στον 1ο προκριματικό γύρο του National Bank Open, στο Τορόντο του Καναδά, κι έμεινε εκτός κυρίως ταμπλό.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο164) ηττήθηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του National Bank Open, στο Τορόντο του Καναδά, κι έμεινε εκτός κυρίως ταμπλό.

Την 4η συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η 25χρονη Ελληνίδα, που είχε την ατυχία να κληρωθεί με την πολύ φορμαρισμένη, Μαρί Μπόσκοβα (Νο46).

Η Τσέχα και Νο46 τενίστρια του κόσμου, που πριν λίγες ημέρες κατέκτησε τον τίτλο στο WTA 250 θεσμό της Πράγας, χρειάστηκε μόλις 55 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της Βαλεντίνης, επικρατώντας με 6-2, 6-0.

Μόλις μια φορά κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της η Ελληνίδα, που κέρδισε 13/35 πόντους πίσω από αυτό και είδε τη Μπόσκοβα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση.

Μετά τη νίκη επί της Νο235 τενίστριας στην παγκόσμια κατάταξη, η Τσέχα θα αντιμετωπίσει την Τατιάνα Μαρία (Νο101), με φόντο την είσοδο στο main draw του πολύ δυνατού, 1000αριού τουρνουά στο Τορόντο.

Πηγή: tennis24

TAGS WTA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ