WTA

Γουίλιαμς: Δάκρυσε στο "αντίο" της στο Τορόντο η θρυλική Αμερικανίδα

Η Σερίνα Γουίλιαμς με δάκρυα στα μάτια στο "αντίο" της στο Τορόντο
Η Σερίνα Γουίλιαμς με δάκρυα στα μάτια στο "αντίο" της στο Τορόντο PRINT SCREEN YOUTUBE

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής της από το επαγγελματικό τένις, η Σερίνα Γουίλιαμς αποκλείστηκε στο 2ο γύρο του National Bank Open στο Τορόντο από τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Tokyo 2020, Μπελίντα Μπέντσιτς, αποχαιρετώντας με δάκρυα στα μάτια τον κόσμο.

Η Θρυλική Αμερικανίδα, Σερίνα Γουίλιαμς, δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στην πιο έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά Ελβετίδα και γνώρισε την ήττα με 6-2, 6-4 σε 77 λεπτά αγώνα, το βράδυ της Τετάρτης (10/8).

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Σερίνα Γουίλιαμς στο WTA 1000 τουρνουά του Καναδά, με το κοινό να αποθεώνει την κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών και εκείνη να φεύγει δακρυσμένη από το κεντρικό court του Sobeys Stadium του Τορόντο.

"Μακάρι να μπορούσα να παίξω καλύτερα, αλλά η Μπελίντα ήταν πολύ καλή σήμερα. Οι τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Είμαι πολύ κακή στα αντίο, αλλά αντίο Τορόντο. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ήταν χαρά μου να παίζω μπροστά σας όλα αυτά τα χρόνια", είπε στο Καναδέζικο κοινό με δάκρυα στα μάτια η Σερίνα στην on-court συνέντευξή της.

Στον 3ο γύρο του Καναδά, η Μπέντσιτς θα αντιμετωπίσει την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, η οποία με τη σειρά της κέρδισε 6-4, 6-4 την Κάια Κανέπι.

Πηγή: Tennis24

TAGS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ