ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ

Γιατρός του Ναδάλ: "Θαύμα για κάθε φυσιολογικό άνθρωπο αυτό που έκανε στο Παρίσι"

Ο Ραφαέλ Ναδάλ πανηγυρίζει την κατάκτηση του 14ου Roland Garros
Ο Ραφαέλ Ναδάλ πανηγυρίζει την κατάκτηση του 14ου Roland Garros 2022 AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ο γιατρός του Ράφαελ Ναδάλ, Άνχελ Ρουίθ Κοτορό, παραδέχθηκε ότι αυτό που έκανε ο Ισπανός στο Παρίσι, αγγίζει τα όρια του θαύματος.

Ο γιατρός του Ράφαελ Ναδάλ, Άνχελ Ρουίθ Κοτορό, παραδέχθηκε ότι αυτό που έκανε ο Ισπανός στο Παρίσι, αγγίζει τα όρια του θαύματος. Ο Ισπανός την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε τον 22ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του και 14ο στο Γαλλικό Όπεν, παίζοντας ουσιαστικά σχεδόν σε ολόκληρο το τουρνουά με ένα πόδι!

Το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι, ανάγκασε τον 36χρονο Ισπανό να κάνει καθημερινές ενέσεις προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί, κερδίζοντας τον παγκόσμιο σεβασμό για τη θέληση και την αυταπάρνηση που επέδειξε.

"Η ικανότητα του Ράφα να αψηφήσει τον τραυματισμό, ήταν ένα θαύμα για κάθε φυσιολογικό άνθρωπο" είπε ο Ισπανός γιατρός ο οποίος ανέλαβε και την αποθεραπεία του Ναδάλ μετά το Παρίσι.

Όπως αποκάλυψε ο Κοτορό, ο Ναδάλ έχει στόχο να αγωνιστεί στο Wimbledon παρ'ότι τις επόμενες ημέρες του θριάμβου στο Γαλλικό Όπεν, εμφανίστηκε με πατερίτσες και με δυσκολία στην κίνηση.

"Ο στόχος είναι να μην διαρκέσει άλλο η αποθεραπεία και να μπορεί να παίξει στο Wimbledon" είπε ο Κοτορό στο El Partidazo de Cope.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ