ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Φέντερερ για την αποχώρησή του: "Από τους πρώτους που το έμαθαν ήταν ο Ναδάλ"

Ο Ράφα Ναδάλ με τον Ρότζερ Φέντερερ στο αντίο του θρυλικού Ελβετού τενίστα στα κορτ | 23 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Ράφα Ναδάλ με τον Ρότζερ Φέντερερ στο αντίο του θρυλικού Ελβετού τενίστα στα κορτ | 23 Σεπτεμβρίου 2022 @2022 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποκάλυψε ότι ο Ράφα Ναδάλ ήταν ένας από τους πρώτους που ενημέρωσε για την απόσυρσή του, περιγράφοντας την συγκινητική στιγμή σε συνέντευξή του.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε την οριστική του απόσυρση από το επαγγελματικό τένις βυθίζοντας σε θλίψη τους εκατομμύρια θαυμαστές. Ένας από τους πρώτους που έμαθαν την απόφαση του Ελβετού Βασιλιά ήταν ο Ράφαελ Ναδάλ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Φέντερερ στην εκπομπή του Τρέβορ Νόα.

Συγκεκριμένα, ο Ελβετός δήλωσε: "Η ελπίδα μου ήταν να μπορέσω να παίξω διπλά με τον Ράφα στο Laver Cup. Οπότε τον κάλεσα μετά το US Open. Ήταν ένα πολύ συγκινητικό τηλέφωνο γιατί ήταν από τους πρώτους, εκτός της ομάδας και της οικογένειάς μου που μάθαιναν την απόφασή μου να αποσυρθώ.

Τον κάλεσα και του είπα: 'Γεια σου Ράφα, πριν κάνεις οποιοδήποτε σχέδιο, θα ήθελα πολύ να έρθεις στο Laver Cup και ίσως να παίξουμε μαζί τον τελευταίο μου αγώνα. Θα ήταν υπέροχο. Δυστυχώς το γόνατό μου δεν είναι καλά και πιστεύω ότι ήρθε το τέλος.

Ο Ράφα μου είπε: 'Εντάξει, ω Θεέ μου, εντάξει. Ναι, θα είμαι εκεί ότι και να γίνει'"

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ