ATP

Έπεσε στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης η Σάκκαρη, παρέμεινε στο Νο5 ο Τσιτσιπάς

Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς
Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς © 2021 PATRICK SEMANSKY/AP IMAGES

Στο Νο 4 του κόσμου βρίσκεται από τη Δευτέρα (4/4) η Μαρία Σάκκαρη που υποχώρησε μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη της WTA. Παρέμεινε 5ος στο ράνκινγκ της ATP ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο αποκλεισμός στο τουρνουά του Μαϊάμι που ήρθε σχετικά νωρίς, στοίχισε αρκετούς βαθμούς στην Μαρία Σάκκαρη, κάτι που αποτυπώθηκε και στη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έπεσε στην 4η θέση από την 3η στην οποία βρισκόταν, με την Ίγκα Σβιόντεκ να βρίσκεται πλέον στην κορυφή -μετά την απόφαση της Άσλεϊ Μπάρτι να αποχωρήσει από τη δράση- και να έχει μάλιστα σημαντική διαφορά από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα που είναι στο Νο 2 της κατάταξης του WTA.

Όσον αφορά στους άνδρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατήρησε την παρουσία του στην πρώτη πεντάδα, παραμένοντας στην 5η θέση, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να βρίσκεται στην κορυφή με μόλις 10 πόντους διαφορά από τον Μεντβέντεφ, ενώ ο Ζβέρεφ επέστρεψε στο Νο 3 αφήνοντας πίσω του τον θρυλικό Ράφα Ναδάλ.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει ο Κάμερον Νόρι που κέρδισε δύο θέσεις ενώ ο Λούκας Αλκαράθ είναι στο Νο 11 μετά την εντυπωσιακή πορεία που είχε στο Μαϊάμι.

TAGS ATP WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ