ROLAND GARROS

ΕΦΟΑ: "Το Ελληνικό Τένις γράφει ιστορία"

ΕΦΟΑ: "Το Ελληνικό Τένις γράφει ιστορία"
Η Μαρία Σάκκαρη στην αγκαλιά του Στέφανου Τσιτσιπά @ 2021 TREVOR COLLENS / ASSOCIATED PRESS

Η Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση για τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στο Roland Garros, τονίζοντας ότι με τις επιτυχίες τους γράφουν ιστορία στο ελληνικό τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Roland Garros, ενώ η Μιχαέλα Λάκη με τη σειρά της έφτασε μέχρι τους 16 της διοργάνωσης.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία συγχαίρει τους τρεις αντισφαιριστές για τις επιτυχίες τους, τονίζοντας ότι προβάλλουν το άθλημα αλλά και τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει την Παρασκευή (11/06) τον Ζβέρεφ για τον ημιτελικό του Roland Garros, ενώ η Σάκκαρη θα αναμετρηθεί την Πέμπτη (10/06) με την Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα για την ίδια φάση του θεσμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης: "Οι Στέφανος Τσιτσιπάς στους 4, Μαρία Σάκκαρη στους 4, Μιχαέλα Λάκη στους 16, τρεις Έλληνες ανεβάζουν το Ελληνικό Τένις, γράφοντας ιστορία στον Ελληνικό Αθλητισμό!

Το Ελληνικό Τένις, σημαδεύοντας τον Ελληνικό Αθλητισμό, γράφει ιστορία και προδιαγράφει τη συνεχή και λαϊκή παρουσία του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους 4, η Μαρία Σάκκαρη στους 4 και η 16χρονη Μιχαέλα Λάκη στους 16 junior’s, σηματοδοτώντας το μέλλον. Και βλέπουμε τη συνέχεια.

Στους 24 καλύτερους Αθλητές/τριες του κόσμου βρίσκονται 3 Ελληνόπουλα, προβάλλοντας τη Πατρίδα μας.

Οι νίκες ανήκουν στους ίδιους και στις Οικογένειές τους. Δεν μπορεί κανένας να οικειοποιηθεί τις επιτυχίες τους.

Άναυδη ολόκληρη η Ευρώπη και η Παγκόσμια Οικογένεια του Τένις παρακολουθούν τους Άθλους των Ελλήνων Αθλητών/τριών.

Το μετάλλιο στο Τόκυο φαντάζει πραγματικότητα, μαζί με την Ελληνική Σημαία να κυματίζει περήφανα.

Ένα μεγάλο μπράβο! Στους Στέφανο, Μαρία και Μιχαέλα.

Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ".

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ