ΤΕΝΙΣ

Διεθνές συμβόλαιο ο εννιάχρονος Ράφαελ Παγώνης, το next big thing του ελληνικού τένις

Διεθνές συμβόλαιο ο εννιάχρονος Ράφαελ Παγώνης, το next big thing του ελληνικού τένις

Ο εννιάχρονος, Ράφαελ Παγώνης, θεωρείται το επόμενο μεγάλο αστέρι του Ελληνικού τένις, σύμφωνα με την ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου. Ο πιτσιρικάς υπέγραψε διεθνές συμβόλαιοπριν δύο εβδομάδες με την Babolat.

Το eλληνικό τένις ζει τις καλύτερες στιγμές του, με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη να πρωταγωνιστούν στα δύο επαγγελματικά tour, απολαμβάνοντας την παρουσία τους στο Top10 της ATP και της WTA αντίστοιχα.

Η τρομακτική άνθηση του αθλήματος στη χώρα μας και οι επιτυχίες των δύο κορυφαίων όλων των εποχών, έχει αναγκάσει πολλά παιδιά να ασχοληθούν με το τένις και να βάλουν στόχο να γίνουν επαγγελματίες τενίστες.

Ένα από αυτά είναι και ο 9χρονος Ράφαελ Παγώνης ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να απασχολεί, τόσο την ελληνική όσο και τη διεθνή τενιστική σκηνή. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε και το post της ακαδημίας του Πάτρικ Μουράτογλου που χαρακτήρισε τον νεαρό τενίστα ως το επόμενο μεγάλο αστέρι του Ελληνικού τένις.

Άλλη μια σημαντική διάκριση για τον "Ράφα" είναι το διεθνές συμβόλαιο που υπέγραψε πριν δύο εβδομάδες με την Babolat, η οποία είναι η εταιρία με την οποία παίζει από τα πρώτα του τενιστικά βήματα, στην ακαδημία του βασικού προπονητή του, Παντελή Μοσχούτη.

Τον τελευταίο χρόνο, ο Παγώνης επισκέπτεται συχνά και την Mouratoglou Tennis Academy στη Γαλλία, όπου παίρνει μέρος σε προπονητικά camps και τουρνουά, με μεγάλη επιτυχία.

Στα χνάρια του Στέφανου Τσιτσιπά και με βαρύ όνομα ο πιτσιρικάς...

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ