DAVIS CUP

Davis Cup: Η αποστολή του Ισημερινού για τη μάχη με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ

Rackets of Australia's Alex De Minaur and Nick Kyrgios are left after they beat Britain's Jamie Murray and Joe Salisbury during their ATP Cup tennis doubles match in Sydney, Thursday, Jan. 9, 2020. (AP Photo/Steve Christo)
Rackets of Australia's Alex De Minaur and Nick Kyrgios are left after they beat Britain's Jamie Murray and Joe Salisbury during their ATP Cup tennis doubles match in Sydney, Thursday, Jan. 9, 2020. (AP Photo/Steve Christo) @ 2020 STEVE CHRISTO / ASSOCIATED PRESS

Χωρίς τους δυο κορυφαίους τενίστες της χώρας, ταξίδεψε στην Ελλάδα η αποστολή του Ισημερινού, με αφορμή τη μάχη για την άνοδο στο World Group I του Davis Cup στο ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Χωρίς τους δυο κορυφαίους τενίστες της χώρας, ταξίδεψε στην Ελλάδα η αποστολή του Ισημερινού, με αφορμή τη μάχη για την άνοδο στο World Group I του Davis Cup.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (4-5/2), στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο, η Εθνική μας, με τον Στέφανο Τσιτσιπά στη διάθεσή της, θα διεκδικήσει την άνοδό της στην 1η τη τάξει κατηγορία του Davis Cup και έχει την… τύχη, να βρίσκει αποδυναμωμένο τον αντίπαλό της.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο καλύτερoi τενίστες του Ισημερινού, βάσει κατάταξης, ο Εμίλιο Γκόμεζ (Νο106) και ο Ρομπέρτο Κιρόζ (Νο309), δεν βρίσκονται στην αποστολή του αρχηγού, Ραούλ Βιβέρ.

Αμφότεροι, προτίμησαν να αγωνιστούν σε ITF τουρνουά αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να συγκεντρώσουν ΑΤΡ πόντους και να διεκδικήσουν άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη.

Αυτό σημαίνει, πως όλοι οι τενίστες του Ισημερινού που θα αγωνιστούν στο μονό, είναι εκτός του Top500 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το μεγάλο όπλο των αντιπάλων της εθνικής, πάντως, είναι το πολύ δυνατό δίδυμο του διπλού. Μιας και, διαθέτουν δυο τενίστες που βρίσκονται εντός του Top100 στο διπλό.

Αποστολή Ισημερινού:

Αντρές Αντράντε – Νο564
Άλβαρο Γκιγιέν – Νο731
Καϊετάνο Μαρτς – Νο59
Γκονζάλο Εσκομπάρ – Νο44 (στο διπλό)
Ντιέγκο Ιντάλγκο – Νο76 (στο διπλό)

Αρχηγός: Ραούλ Βιβέρ

Πηγή: tennis24

TAGS DAVIS CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ