DAVIS CUP

Davis Cup: Έτσι έχει μετατραπεί το κλειστό του ΟΑΚΑ

Davis Cup: Έτσι έχει μετατραπεί το κλειστό του ΟΑΚΑ

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα ώστε το φίλαθλο κοινό να υποδεχθεί τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα όλων των εποχών, Στέφανο Τσιτσιπά, στην επερχόμενο συνάντηση για τα play off του Davis Cup Ελλάδα - Ισημερινός στο ΟΑΚΑ.

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα ώστε το φίλαθλο κοινό να υποδεχθεί τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα όλων των εποχών, Στέφανο Τσιτσιπά, στην επερχόμενο συνάντηση για τα play off του Davis Cup Ελλάδα - Ισημερινός, το ερχόμενο τριήμερο στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Μαρούσι.

Το Νίκος Γκάλης έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο γήπεδο τένις που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και η εικόνα του ΟΑΚΑ θα είναι εντυπωσιακή το Σαββατοκύριακο αφού πρόκειται να γεμίσει ασφυκτικά από χιλιάδες φιλάθλους.

Τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί ενώ καπνός έγιναν και τα 3,500 επιπλέον μαγικά χαρτάκια που διατέθηκαν αρχές της εβδομάδας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αριστοτέλης Θάνος και Αλέξανδρος Σκορίλας θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν για πρώτη φορά την εθνική ομάδα Davis Cup στο World Group 1, μαζί με τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Πηγή: tennis24

TAGS DAVIS CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ