DAVIS CUP

Davis Cup: Εκτός ο Περβολαράκης, με Θάνο στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στο Εκουαδόρ η Εθνική

Ο Αριστοτέλης Θάνος στο Davis Cup της Παλλήνης
Ο Αριστοτέλης Θάνος στο Davis Cup της Παλλήνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Περβολαράκης συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο χέρι και έτσι ο Αριστοτέλης Θάνος θα τον αντικαταστήσει στη μάχη κόντρα στον Νο1 παίκτη του Εκουαδόρ, Αντρές Αντράντε (4/3, 12:30, COSMOTE SPORT 6HD) για το Davis Cup στο ΟΑΚΑ.

Με τον Αριστοτέλη Θάνο θα αγωνιστεί η Εθνική μας στο δεύτερο παιχνίδι του προγράμματος του Σαββάτου (4/3, 12:30, COSMOTE SPORT 6HD) στην πρεμιέρα κόντρα στο Εκουαδόρ για το Davis Cup.

Ο τρεις σερί φορές πρωταθλητής Ελλάδος όπως όλα δείχνουν θα πάρει τη θέση του Μιχάλη Περβολαράκη, καθώς ο Νο2 Έλληνας τενίστας συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο χέρι του, γεγονός που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί αυτές τις ημέρες.

Θυμίζουμε ότι ο Θάνος είχε αγωνιστεί και στις αναμετρήσεις για το Davis Cup κόντρα στην Τζαμάικα τον περασμένο Μάρτιο στην Παλλήνη σημειώνοντας μια κρίσιμη νίκη η οποία κράτησε την Ελλάδα “ζωντανή” προκειμένου να φτάσει σε μια μεγάλη ανατροπή (3-2).

Ο Θάνος θα αντιμετωπίσει τον Νο1 παίκτη του Εκουαδόρ, Αντρές Αντραντέ (Νο564 του κόσμου) παιχνίδι το οποίο θα ακολουθήσει αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλβάρο Γκιγιέν (Νο731 του κόσμου).

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS DAVIS CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ