ΤΕΝΙΣ

Ciudad Open: Η Παπαμιχαήλ αποκλείστηκε στη Βαλένθια

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ FACEBOOK

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ αποκλείστηκε από το τουρνουά της Βαλένθια από τη Φραντσέσκα Τζόουνς, χάνοντας με 0-2 σετ.

Εκτός συνέχειας από το χωμάτινο τουρνουά τένις των 80.000 δολαρίων της Βαλένθια, βρέθηκε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία ηττήθηκε από τη Νο8 του ταμπλό, Φραντσέσκα Τζόουνς, με 7-6(6), 6-1 μετά από 1 ώρα και 41 λεπτά.

Η Ελληνίδα τενίστρια αν και ήταν εντυπωσιακά ουσιαστική στις ευκαιρίες για break (4/5), από την άλλη όμως δεν έδειξε συνέπεια στο service της ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 43% κερδισμένους πόντους πίσω από το 1ο service (19/44) και 46% στο 2ο (11/24).

Παρά το γεγονός αυτό η 28χρονη έφτασε πολύ κοντά για να κατακτήσει το 1ο set, καθώς μετά από το break στο 8ο game, κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 5-3 και στη συνέχεια να σερβίρει για την κατάκτηση του 1ου σκέλους της αναμέτρησης.

Ωστόσο, η Τζόουνς πήρε πίσω το χαμένο της service και στη συνέχεια οδήγησε το set στο tie-break εκεί που η Παπαμιχαήλ έφτασε σε set-point (6/5), για να δεχθεί αμέσως μετά τρεις σερί πόντους χάνοντας με 8/6.

Στο 2ο set η Ελληνίδα τενίστρια αν κι έφτασε πρώτη σε break (1-0) στη συνέχεια δέχθηκε 6 σερί games από την Βρετανίδα για να χάσει με 6-1 χωρίς να μπορέσει να κρατήσει το service της έχοντας 0/3 service-games.

Αυτή ήταν η 3η ήττα, σε ισάριθμα παιχνίδια, της Παπαμιχαήλ από την Τζόουνς με την Βρετανίδα να έχει κερδίσει και δύο φορές το 2020.

Πηγή: Tennis24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ