ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ

Citi Open: Βραδινό θρίλερ με νικητή τον Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ στο Citi Open
Ο Ράφα Ναδάλ στο Citi Open PHOTO CREDITS: © 2021 NICK WASS / AP IMAGES

Ο Ράφαελ Ναδάλ ζορίστηκε, αλλά εν τέλει κέρδισε τον Τζακ Σοκ στο Citi Open.

Ο Ράφαελ Ναδάλ κατάφερε να κάμψει την αξιόμαχη αντίσταση του Τζακ Σοκ στο ντεμπούτο του στο Citi Open της Ουάσινγκτον και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους "16" της ATP 500 διοργάνωσης.

Χάρη σε ένα εξαιρετικό tie break στο 3ο και καθοριστικό σετ, ο 35χρονος Ισπανός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Σοκ με 6-2, 4-6, 7-6(1) μετά από μια φοβερή μάχη στο κεντρικό court του Rock Creek Park Tennis Center της DC.

Ο Ναδάλ ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα, όμως στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε απόρροια της μεγάλης απουσίας του το τελευταίο δίμηνο και μάλιστα χρειάστηκε να επιστρέψει από break κάτω στο καθοριστικό σετ για να πάρει τη νίκη μετά από 3 ώρες και 5 λεπτά αγώνα.

"Ήταν δύσκολο ματς αλλά κατάφερα να βρω τρόπο προς τη νίκη. Η ενέργεια εδώ στην Ουάσινγκτον θα μου μείνει αξέχαστη, μετά από έναν τόσο δύσκολο χρόνο. Είναι υπέροχο να παίζεις μπροστά σε αυτό το κοινό. Το διασκέδασα αλλά υπέφερα κιόλας που είναι και φυσιολογικό. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για αύριο" είπε ο Ράφα αμέσως μετά.

Η αλήθεια είναι ότι ο 35χρονος Ισπανός έδειξε σημάδια κόπωσης και έλλειψης ενέργειας όσο εξελισσόταν το ματς και κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη χάρη στο πάθος και στη δύναμη της θέλησης.

Στον 3ο γύρο, το Νο1 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει τον Νοτιοαφρικανό Λοιντ Χάρις, ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Τένις Σαντγκρεν στους "32" του θεσμού.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ