ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Χούρκαζ - Τσιτσιπάς 1-2: Στα προημιτελικά του τουρνουά του Ρότερνταμ ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του Australian Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του Australian Open 2021 AP PHOTO/HAMISH BLAIR

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε, αλλά απέκλεισε στα τρία σετ τον Χούμπερτ Χούρκαζ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά του Ρότερνταμ.

Ατσάλινος ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο 22χρονος πρωταθλητής έκανε ένα πολύ μεστό παιχνίδ,ι όντας αποτελεσματικός στις ελάχιστες κρίσιμες στιγμές που έκριναν την αναμέτρηση και κατάφερε να κερδίσει τον Πολωνό, Χούμπερτ Χούρκαζ, με 6-4, 4-6, 7-5 ώστε να προκριθεί στα προημιτελικά του ATP 500 στο Ρότερνταμ.

Ο Χούρκαζ έχει ταλαιπωρήσει τον Στέφανο σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στο τουρ, αλλά ο Έλληνας τενίστας βρήκε και πάλι τις λύσεις, σπάζοντας το σερβίς του Πολωνού τόσο στο τέλος του πρώτου όσο και στο τέλος του καθοριστικού τρίτου σετ.

Ανάμεσα σε δύο big servers και big hitters ελάχιστες λεπτομέρειες έκριναν την αναμέτρηση με τον Τσιτσιπά να εκμεταλλεύεται τα δύο από τα τέσσερα break point του που ήταν όλα ή set point ή match point ενώ ο Πολωνός εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική break point ευκαιρία που είχε στο δεύτερο σετ.

Δεν είναι vintage, παίρνει όμως τις νίκες που αδυνατούν να πάρουν οι Μεντβέντεφ και Ζβέρεφ και συνεχίζει ακάθεκτος στο τουρνουά όντας, βάσει ονόματος, το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Επόμενος αντίπαλος για τον Στέφανο ο επίσης big hitter, Κάρεν Κατσάνοφ, ένας τενίστας διόλου αμελητέος, αλλά και ένας τενίστας που ο Τσιτσιπάς έχει βρει τον τρόπο να κερδίσει στο παρελθόν εύκολα ή δύσκολα.

Πηγή: tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ