ΤΕΝΙΣ

Αζαρένκα: "Η Μαρία άρχισε να παίζει πιο ελεύθερα"

Victoria Azarenka, of Belarus, reacts after winning a match against Donna Vekic, of Croatia, at the Western & Southern Open tennis tournament, Saturday, Aug. 22, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Azarenka/AP IMAGES AP IMAGES

Η Αζαρένκα επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική απέναντι στη Σάκκαρη και την Κυριακή θα διεκδικήσει τον 2o τίτλο της στη σεζόν και 22ο στην καριέρα της, κόντρα στην συμπατριώτισσά της, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Βικτόρια Αζαρένκα επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική και πνευματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τους τελευταίους μήνες, ξεπερνώντας στα δύο σετ το εμπόδιο της μαχητικής Μαρίας Σάκκαρη στα ημιτελικά της Οστράβα και θα διεκδικήσει τον 2o τίτλος της στη σεζόν και 22ο στην καριέρα της, κόντρα στην συμπατριώτισσά της, Αρίνα Σαμπαλένκα (17:00GR).

Στο ξεκίνημα του αγώνα, η Λευκορωσίδα ήταν άψογη και έφτασε στην κατάκτηση του εναρκτήριου σετ με 6-1 σε μόλις 31 λεπτά.

Το 2ο σετ ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικό, ειδικά από τα μέσα και μετά και το δείχνει και διάρκειά του αφού κράτησε 1 ώρα και 7 λεπτά, με τη Μαρία Σάκκαρη να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της, πιέζοντας περισσότερο το court της Βίκα.

"Διαχειρίστηκα πολύ καλά την κατάσταση όταν άλλαξε το μομέντουμ στο 2ο σετ. Η Μαρία έπαιζε πιο απελευθερωμένα και έψαχνε μεγάλα χτυπήματα. Η δυναμική του ματς άλλαξε για λίγο, όμως είμαι χαρούμενη που κατάφερα να το κλείσω και ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο του σημερινού αγώνα" είπε αμέσως μετά η Αζαρένκα.

Η Σάκκαρη ολοκλήρωσε μια πολύ δυνατή εβδομάδα στην Οστράβα με highlight τη νίκη επί του Νο1 του ταμπλό και Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, Ελίνα Σβιτολίνα στο 2ο γύρο και ολοκλήρωσε τη χρονιά της αφού αυτό ήταν το τελευταίο της τουρνουά για το 2020.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ