AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Στο χαλαρό ο Μεντβέντεφ, μεγάλη πρόκριση για τον Κρεσί

Ο Μεντβέντεφ στο Australian Open
Ο Μεντβέντεφ στο Australian Open PHOTO CREDITS: 2022 HAMISH BLAIR / AP IMAGES

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του Μπότις φαν ντε Ζαντσουλπ και θα αντιμετωπίσει στον τέταρτο γύρο του Australian Open τον Μάξιμ Κρεσί ο οποίος πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Κίστοφερ Ο'Κόνελ.

Δείχνοντας ελάχιστα επηρεασμένος από την απαιτητική νίκη επί του Νικ Κύργιου στον προηγούμενο γύρο, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Μπότις φαν ντε Ζαντσουλπ και προκρίθηκε στους “16” του Australian Open.

Ο πρόσφατος πρωταθλητής του Αμερικανικού Όπεν, επικράτησε 6-4, 6-4, 6-2 του Ολλανδού και θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Μάξιμ Κρεσί μετά τη νίκη του λίγο αργότερα επί του γηπεδούχου Κρίστοφερ Ο’Κόνελ με 6-2, 6-7(6), 6-3, 6-2.

Το Νο2 του ταμπλό και του κόσμου, έσωσε και τα τρία break points του αντιπάλου του και χρειάστηκε 1 ώρα και 55 λεπτά στη Margaret Court Arena για να ολοκληρώσει τη νίκη του.

10 άσους, 26 winners και 19 αβίαστα λάθη για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ που μετά την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς, δικαιωματικά έχει τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Australian Open.

“Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κάθε γύρος σε Grand Slam είναι πολύ δύσκολος. Ακόμα και σήμερα, το σκορ δεν το φανερώνει αυτό αλλά νιώθω ότι ήταν πολύ πιο κλειστό το ματς” είπε αμέσως μετά ο 25χρονος Ρώσος.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ