AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Σε κίνδυνο η διεξαγωγή του Grand Slam

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς PHOTO CREDITS: © 2021 HAMISH BLAIR / AP IMAGES

Η ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στην Αυστραλία με τον κορονοϊό έχει θέσει σε κίνδυνο τη διεξαγωγή του Australian Open σύμφωνα με ρεπορτάζ της χώρα.ς

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Αυστραλία, σε κίνδυνο έχει τεθεί η διεξαγωγή του Αυστραλιανού Όπεν 2022 (17/1 - 30/1), εξαιτίας της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, με την έξαρση του Covid-19.

Συγκεκριμένα, το κλείσιμο των συνόρων της χώρας πήρε παράταση για δυο εβδομάδες (μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου) και πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν την διεξαγωγή του Αυστραλιανού Tour, να βρίσκεται... στον αέρα.

Έπειτα από έκτακτη σύσκεψη, ο Πρωθυπουργός, Σκοτ Μόρισον, δήλωσε πως το πολυαναμενόμενο άνοιγμα των συνόρων δεν θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου, όπως προβλεπόταν, και ότι θα αναβληθεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, εξαιτίας της παραλλαγής "Όμικρον".

Μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη, δεν θα μπορεί να ταξιδέψει κανείς στην Αυστραλία και αν η κατάσταση δεν εξομαλυνθεί τις επόμενες δυο εβδομάδες, τότε μόνο απίθανο δεν είναι, η Κυβέρνηση της χώρας, να δώσει παράταση στο... λουκέτο.

Κάτι τέτοιο, θα σημάνει συναγερμό σε ΑΤΡ και WTA, μιας και την 1η Ιανουαρίου, είναι προγραμματισμένη η έναρξη του πρώτου μεγάλου event της νέας σεζόν, στο Σίδνεϊ (ΑΤΡ Cup).

Πηγή: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ