AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Ο Ράφα Ναδάλ έχασε 4 κιλά σε 4 ώρες εξαιτίας θερμοπληξίας

Ο Ράφα Ναδάλ στο Australian Open
Ο Ράφα Ναδάλ στο Australian Open AP

Η ζέστη της Μελβούρνης διέλυσε τον Ράφα Ναδάλ, που αποκάλυψε σε δημοσιογράφο του Sports Illustrated ότι έχασε τέσσερα κιλά σε τέσσερις ώρες στην διάρκεια του προημιτελικού του Australian Open.

Στα 35 του παραμένει στην ελίτ του παγκόσμιου τένις, αλλά όπως δηλώνει και ο ίδιος, δεν είναι πια 21-22 ετών. Μεγαλώνει, το κορμί του είναι ταλαιπωρημένο και κάποιες φορές τον προδίδει, όπως τον πρόδοσε στη διάρκεια του προημιτελικού του Australian Open απέναντι στον Ντένις Σαποβάλοφ, τον οποίο νίκησε με 3-2.

Ο Ράφα Ναδάλ αποκάλυψε στον δημοσιογράφο του Sports Illustrated, Τζον Βέρτχαϊμ, ότι υπέστη θερμοπληξία (!) με αποτέλεσμα να χάσει τέσσερα κιλά μέσα σε τέσσερις ώρες και να αντιμετωπίσει πρόβλημα με το στομάχι του. Ο Ισπανός είπε μετά από το ματς πως "είμαι πραγματικά εντελώς διαλυμένος" από την ζέστη, πριν ξεκουραστεί και επικρατήσει το πρωί της Παρασκευής του Ματέο Μπερετίνι για να προκριθεί στον τελικό της Κυριακής (30/1) απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Δεν ήταν, πάντως, μόνο ο Ναδάλ ενοχλημένος από την ζέστη της Μελβούρνης, καθώς και η Αλίζ Κορνέτ διαμαρτυρήθηκε όταν ο διαιτητής της ζήτησε να βιαστεί μετά από διακοπή, με τον αντίπαλο του Ισπανού, Ντένις Σαποβάλοφ να εξηγεί από την πλευρά του ότι ο 35χρονος θρύλος του αθλήματος έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο σετ.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ