AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Μεγάλη πρόκριση για την Κόλινς

Danielle Collins of the U.S. reacts after defeating Alize Cornet of France in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 26, 2022. (AP Photo/Simon Baker)
Danielle Collins of the U.S. reacts after defeating Alize Cornet of France in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 26, 2022. (AP Photo/Simon Baker) AP

Η Ντανιέλε Κόλινς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open επικρατώντας 2-0 σετ της Αλιζέ Κορνέ με το ματς να κρίνεται στο πρώτο σετ.

Μάχη για ένα σετ είχαμε στον πρώτο προημιτελικό της ημέρας (26/01) στο Australian Open. Η Ντανιέλε Κόλινς (Νο30) ήταν εκείνη που επικράτησε 2-0 κόντρα στην Αλιζέ Κορνέ (Νο 61) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο αγώνας ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο σετ. Η Γαλλίδα εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που είχε στο σερβίς της η Αμερικανίδα και έμεινε ζωντανή περισσότερη ώρα στο ματς.

Η Κόλινς ήταν εκείνη που έκανε πρώτη break για να προηγηθεί με 3-1, αλλά η Κορνέ απάντησε στο ένατο game και στη συνέχεια σέρβιρε για το 5-5. Τελικά, το σετ κατέληξε στην ανώτερη Κόλινς η οποία με δεύτερο break έκανε το 7-5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αμερικανίδα δημιούργησε 7 break points στο πρώτο σετ από τα οποία εκμεταλλεύτηκε μόλις τα δύο, ενώ η Γαλλίδα ένα.

Στο δεύτερο σετ η Κόλινς βρήκε πρώτο σερβίς και τα πράγματα έγιναν πιο απλά για εκείνη. Κατάφερε να σώσει τα δύο break points που δημιούργησε η Κορνέ, εκμεταλλεύτηκε εκείνη τα δύο που δημιούργησε και έτσι έκλεισε το σετ με 6-1 και μαζί το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

TAGS AUSTRALIAN OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ