AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Η νέα απειλή ονομάζεται "Omicron"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του Australian Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του Australian Open 2021 HAMISH BLAIR / AP PHOTO

Η νέα παραλλαγή της covid-19, που προελαύνει, έχει ανησυχήσει τους Αυστραλούς, με τους διοργανωτές του Australian Open να περιμένουν τα δεδομένα και τις απαντήσεις από την κυβέρνηση της Βικτώριας.

Η νέα παραλλαγή της covid-19, που προελαύνει, έχει ανησυχήσει τους Αυστραλούς, με τους διοργανωτές του Australian Open να περιμένουν τα δεδομένα και τις απαντήσεις από την κυβέρνηση της Βικτώριας, μετά το πολλά αναπάντητα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Μιλώντας σε αυστραλιανό Μέσο, ο διευθυντής του πρώτου Grand Slam της επόμενης σεζόν, Κρεγκ Τίλεϊ, τόνισε ότι το τουρνουά αντιμετωπίζει μια νέα μεγάλη πρόκληση.

“Γνωρίζαμε ότι πριν την ανακοίνωση του τουρνουά ότι θα είχαμε μπροστά μας κι άλλες προκλήσεις. Έτσι είναι δυστυχώς τα πράγματα στον κόσμο τον οποίον ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια”, είπε και συνέχισε:

“Είμαστε στην αναμονή. Ακόμα περιμένουμε. Ήρθαμε σε επαφή με την κυβέρνηση και ομολογώ ότι υπάρχουν ακόμα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από αυτή τη νέα παραλλαγή.

Θέλω να πιστεύω ότι στις επόμενες 14 ημέρες θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Για την ώρα το πλάνο προχωράει ως έχει. Ανυπομονούμε να δούμε και πάλι πίσω τον κόσμο στα γήπεδα”.

Αναμφίβολα, όπως όλα δείχνουν το Australian Open που έρχεται θα περάσει από πολλά κύματα μέχρι το πρώτο σερβίς. Ωστόσο, μετά και από την έλευση της παραλλαγής “Omicron” γίνεται πλέον 100% ότι η στάση για τους μη εμβολιασμένους είναι απίθανο να αλλάξει από τους διοργανωτές.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις επόμενες 2 εβδομάδες, όπου και θα ανακοινωθούν οι επίσημες λίστες, ενώ η πρώτη πτήση τσάρτερ αναμένεται στην Αυστραλία στις 28 Δεκεμβρίου.

Πηγή: tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ