AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Φανταστική Αζαρένκα πέταξε εκτός την Σβιτολίνα

Η Βικτόρια Αζαρένκα πανηγυρίζει τη νίκη της κόντρα στην Σβιτολίνα στο Australian Open
Η Βικτόρια Αζαρένκα πανηγυρίζει τη νίκη της κόντρα στην Σβιτολίνα στο Australian Open 2022 ANDY BROWNBILL / AP PHOTO

Η Βικτόρια Αζαρένκα βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και επικράτησε 2-0 της Ελίνα Σβιτολίνα χάνοντας μόλις δύο games.

Σε τρομακτική κατάσταση η Βικτόρια Αζαρένκα που θυμίζει την τενίστρια της διετίας 2012-13, όταν είχε κατακτήσει δύο συνεχόμενες χρονιές τον τίτλο του Australian Open και δεν είχε αντίπαλο να την κοντράρει…

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έπιασε φανταστική απόδοση στον πρώτο αγώνα της 5ης ημέρας του Major της Μελβούρνης και συνέτριψε με 6-0, 6-2 το Νο15 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτολίνα σε μόλις 67 λεπτά αγώνα στη Rod Laver Arena.

Η Αζαρένκα είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι το 2014 ενώ τη διετία 2016-17 έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα λόγω της γέννησης του γιου της. Ο χωρισμός και η μάχη της επιμέλειας του παιδιού, είχε θέσει την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα μέχρι το 2018.

Η Λευκορωσίδα, κέρδισε τον πρώτο της τίτλο μετά από 4 χρόνια στο Western & Southern Open το 2020 ενώ πέρυσι έχασε στον τελικό του Indian Wells από την Πάολα Μπαντόσα.

Στον 4ο γύρο του Australian Open, η Αζαρένκα θα αντιμετωπίσει το Νο4 του ταμπλό, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα η οποία με τη σειρά της κέρδισε 2-6, 6-4, 6-4 την Γέλενα Οσταπένκο.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ