AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Αποκλείστηκε ο Κοκκινάκης στον 1ο γύρο

Ο Θανάσης Κοκκινάκης στο Australian Open
Ο Θανάσης Κοκκινάκης στο Australian Open RICK RYCROFT / AP IMAGES

Ο Θανάσης Κοκκινάκης έπαιξε στον 1ο γύρο του Australian Open, αλλά αποκλείστηκε, αφού γνώρισε την ήττα από τον προερχόμενο από τα προκριματικά Γερμανό Γιανίκ Χάνφμαν με 6-2, 6-3, 6-2 μετά από περίπου 2 ώρες.

Το εξαιρετικό σερί του Θανάση Κοκκινάκη, το οποίο συμπεριλάμβανε μια συμμετοχή σε ημιτελικά κι έναν τίτλο στα δύο τουρνουά προετοιμασίας στην Αδελαΐδα, σταμάτησε μόλις στον 1ο γύρο του Australian Open με τον Αυστραλό να γνωρίζει την ήττα από τον προερχόμενο από τα προκριματικά Γερμανό Γιανίκ Χάνφμαν με 6-2, 6-3, 6-2 μετά από περίπου 2 ώρες.

Αυτό που αναμφίβολα έλειψε από τον Κοκκινάκη ήταν το service με τον Αυστραλό να ολοκληρώνει το παιχνίδι με μόλις 66% κερδισμένους πόντους στο 1ο service (29/44), αλλά και 40% στο 2ο (14/35), ενώ από την άλλη δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα το service του Χάνφμαν (0/0 break-points).

O Κοκκινάκης δεν κατάφερε να αποφύγει τα πολλά αβίαστα λάθη (42), ενώ είχε και 22 winners. Ο Γερμανός από την άλλη εκμεταλλεύτηκε τις 5 από τις 9 ευκαιρίες του για break, αλλά και το γεγονός της αποτελεσματικότητας που είχε στις προσεγγίσεις στο φιλέ τελειώνοντας το ματς με 69% (18/26).

Στον επόμενο γύρο ο Χάνφμαν θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε εύκολα του Αμερικανού Μάρκος Γκιρόν με 6-1, 6-4, 6-2.

Πηγή: tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ