ATP

ΑΤΡ: Αλλάζει τον κανονισμό με τα toilet breaks

Ο Τσιτσιπάς μιλάει με τον umpire στο US Open
Ο Τσιτσιπάς μιλάει με τον umpire στο US Open PHOTO CREDITS: © 2021 SETH WENIG / AP IMAGES

Οι άνθρωποι της ATP έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές, μεταξύ των οποίων τα χρονικά όρια στα toilet breaks.

Σε μερικές σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προχωρήσουν οι άνθρωποι της ΑΤΡ στην επικείμενη off-season, ενόψει της έναρξης της νέας χρονιάς στα τέλη του Δεκέμβρη. Όπως διαρρέουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, θα γίνουν αλλαγές που έχουν να κάνουν με τα χρονικά όρια στα toilet breaks, καθώς και στα ιατρικά timeouts.

Επηρεασμένοι από όλο τον... ντόρο που δημιουργήθηκε μέσα στο καλοκαίρι και κορυφώθηκε στο US Open, τα ηγετικά μέλη της ΑΤΡ αποφάσισαν να αλλάξουν τον χάρτη των κανονισμών.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής, πρώτη και μεγάλη αλλαγή, θα είναι στα toilet breaks, μιας και ο τωρινός κανονισμός είναι ασαφής και ανούσιος.

Συγκεκριμένα, θα μπει χρονικό όριο για το πόση ώρα θα χρησιμοποιεί ο κάθε τενίστας που θα καλεί το toilet break μετά από set. Μέχρι σήμερα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αλλαγές θα γίνουν και στα medical timeouts των αθλητών, χωρίς ακόμη να είναι γνωστό, τι ακριβώς θα διαφοροποιηθεί σε σχέση με όλα όσα ισχύουν τώρα.

Πηγή: Tennis24

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ