ATP FINALS

ATP Finals: Τζόκοβιτς ο πέμπτος για Τορίνο

ATP Finals: Τζόκοβιτς ο πέμπτος για Τορίνο
@2022 STAS FILIPPOV/AP IMAGES

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Αστάνα ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξασφάλισε μαθηματικά τη 15η διαδοχική πρόκριση στο τουρνουά των "8" καλύτερων της χρονιάς, που φέτος θα διεξαχθεί για δεύτερη σερί χρονιά στο Τορίνο.

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νόβακ Τζόκοβιτς από το κορυφαίο τουρνουά στο κλείσιμο της σεζόν, το ATP Finals. Μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Αστάνα και τους 500 βαθμούς που συγκέντρωσε, ο 35χρονος Σέρβος εξασφάλισε και μαθηματικά τη 15η συνεχόμενη πρόκριση στο τουρνουά των "8" καλύτερων της χρονιάς που φέτος θα διεξαχθεί για δεύτερη σερί χρονιά στο Τορίνο (13-20 Νοεμβρίου).

Έτσι, ο "Νόλε" έγινε ο πέμπτος τενίστας που κλείνει θέση για το Τορίνο, μετά τους Ναδάλ, Αλκαράθ, Ρουντ και Τσιτσιπά.

Η προσπάθεια του Τζόκοβιτς φέτος, δεν ήταν καθόλου εύκολη, έχοντας χάσει μεγάλα και σημαντικά τουρνουά, λόγω του αντιεμβολιαστικού του status. Ο Σέρβος δεν έπαιξε ούτε στην Αυστραλία ούτε στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από τη διεκδίκηση πάνω από 6,000 βαθμών ATP ενώ ακόμα και οι 2,000 που συγκέντρωσε στο Wimbledon, δεν μέτρησαν.

Ωστόσο, παρά τις αντιξοότητες, ο σπουδαίος Σέρβος τενίστας είναι και πάλι εδώ και δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα νικηθεί στο τέλος της σεζόν.

Ήδη μετράει δύο σερί τίτλους σε Τελ Αβίβ και Αστάνα και μένει να δούμε αν θα πάρει μέρος σε Βιένη ή Βασιλεία, πριν το Paris Masters και το ATP Finals.

Πηγή: Tennis24

TAGS ATP FINALS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ