ATP FINALS

ATP Finals: Και ο Μπερετίνι στο Τορίνο

Ο Ματέο Μπερετίνι μετά την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon 2021 | 11 Ιουλίου 2021
Ο Ματέο Μπερετίνι μετά την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon 2021 | 11 Ιουλίου 2021 @ 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Ματέο Μπερετίνι έγινε ο 6ος τενίστας που "κλείνει" τη θέση του στους φετινούς τελικούς της ΑΤΡ μετά τους Τζόκοβιτς, Μεντβέντεφ, Τσιτσιπά, Ζβέρεφ και Ρούμπλεφ.

Μετά τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Στέφανο Τσιτσιπά, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Ιταλός "σφράγισε" το εισιτήριό του για την σπουδαία γιορτή του παγκοσμίου τένις, με τους οκτώ κορυφαίους τενίστες της χρονιάς.

Ο 25χρονος θα βρεθεί στο Τορίνο την εβδομάδα 14-21 Νοεμβρίου, για να αγωνιστεί δεύτερη φορά στην καριέρα του, σε τελικούς της ΑΤΡ. Είχε ξαναπαίξει το 2019, στο Λονδίνο.

Φέτος, διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και δεν θα μπορούσε να λείπει από το ραντεβού των κορυφαίων. Έχει παίξει σε τέσσερις τελικούς μέσα στο 2021, μεταξύ των οποίων ο ένας είναι στο Wimbledon. Έχει κατακτήσει δυο τίτλους και έχει ανέβει στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πλέον, απομένουν δυο θέσεις για να ολοκληρωθεί το παζλ των τελικών. Δέκα τενίστες έχουν μείνει να διεκδικούν τα εναπομείναντα εισιτήρια, με τον Κάσπερ Ρουντ να έχει τεράστιο προβάδισμα ώστε να γίνει ο 7ος της παρέας.

Από εκεί και έπειτα, Χούμπερτ Χούρκατς, Γιάνικ Σίνερ και Κάμερον Νόρι θα διεκδικήσουν πιθανότατα το τελευταίο εισιτήριο του τουρνουά.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ATP FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ