ATP FINALS

ATP Finals: Η σπέσιαλ φωτογράφιση του Τσιτσιπά και των υπολοίπων φιναλίστ στο Τορίνο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του με τον Ράφα Ναδάλ στο ATP Finals 2020 | 19 Νοεμβρίου 2020
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του με τον Ράφα Ναδάλ στο ATP Finals 2020 | 19 Νοεμβρίου 2020 @2020 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Λίγα 24ωρα πριν από την εκκίνηση του ATF Finals οι 8 φιναλίστ, μεταξυ των οποίων και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είχαν την ευκαιρία για μία ιδιαίτερη φωτογράφιση στο κέντρο του Τορίνου.

Το Λονδίνο έδωσε τη σκυτάλη στο Τορίνο μετά από 11 χρόνια αδιάλλειπτης φιλοξενίας του ATP Finals και πλέον ο ιταλικός βορράς και συγκεκριμένα η πρωτεύουσα του Πιεμόντε έχει ανοίξει την αγκαλιά της για να υποδεχτεί το ραντεβού των κορυφαίων του τένις για το 2021.

Το σπουδαίο αθλητικό γεγονός θα λάβει χώρα από τις 14 μέχρι τις 21 Νοεμβρίου και θα έχει έντονο ελληνικό άρωμα καθώς θα πάρει μέρος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει μάλιστα την ευκαιρία για ξενάγηση την Παρασκευή (12/11) στο κέντρο της πόλης του Τορίνου.

Όχι φυσικά μόνος του αλλά μαζί με τους άλλους 7 φιναλίστ, που συνθέτουν το παζλ των οκτώ κορυφαίων της παγκόσμιας κατάταξης, με τον πεντάκις νικητή του συγκεκριμενου τροπαίου και Νο 1 στο ράνκινγκ, Νόβακ Τζόκοβιτς, να αναλαμβάνει μάλιστα και ρόλο σκηνοθέτη στο πλαίσιο της φωτογράφισης των αθλητών.

Σημειώνεται πως πέρα από τους Τζόκοβιτς και Τσιτσιπά, στο Τορίνο για το ATP Finals βρίσκονται επίσης οι Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ, Ρούμπλεφ, Ρουντ, Μπερετίνι και Χούρκατς, με τον Ρούμπλεφ να είναι ο πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά την ερχόμενη Δευτέρα (15/11).

TAGS ATP FINALS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ