ΤΕΝΙΣ

ATP CUP: Ήττα για Περβολαράκη στην πρεμιέρα της Ελλάδας

Ο Μιχαήλ Περβολαράκης σε αγώνα για το ATP Cup της Αυστραλίας
Ο Μιχαήλ Περβολαράκης σε αγώνα για το ATP Cup της Αυστραλίας Ⓒ 2021 HAMISH BLAIR/ASSOCIATED PRESS

Ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε από τον Τζον Μίλμαν με 2-0 σετ (6-2, 6-3) στον πρώτο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στο ATP Cup της Μελβούρνης

Ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν άντεξε στην πίεση που άσκησε ο πιο έμπειρος και δυνατός, Τζον Μίλμαν και η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο ATP Cup.

Πέρυσι, ο Μίλμαν είχε κερδίσει πολύ δύσκολα τον Περβολαράκη με 7-6 στο καθοριστικό σετ, ωστόσο φέτος η νίκη για τον 31χρονο Αυστραλό, Νο38 στον κόσμο, ήρθε λίγο πιο εύκολα με 6-2, 6-3 στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αναμέτρησης Αυστραλία-Ελλάδα για το Group B της διοργάνωσης.

Πιο σίγουρος στις κινήσεις του στη Rod Laver Arena, ο Μίλμαν πέτυχε δύο breaks στο εναρκτήριο σετ το οποίο κατέκτησε σε 38 λεπτά αγώνα.

Στο 2ο σετ, ο Αυστραλός πέτυχε το πολυπόθητο break στο 4ο game (3-1) και στη συνέχεια διατήρησε με σχετική άνεση το σερβίς του, ολοκληρώνοντας τη νίκη για την Αυστραλία.

Θα ακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι Τσιτσιπάς-Ντε Μινόρ ενώ σε περίπτωση νίκης του Έλληνα πρωταθλητή, θα γίνει και το διπλό που θα κρίνει τη νίκη στο tie.

Πηγή: Tennis24

ⓒ 2021 Hamish Blair/Associated Press

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ