ATP

Astana Open: Έκλεισε η ματσάρα Τζόκοβιτς - Μεντβέντεφ

Ο Ντάντιλ Μεντβέντεφ απέναντι στον Ρίντερκνες
Ο Ντάντιλ Μεντβέντεφ απέναντι στον Ρίντερκνες 2022 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε 2-0 σετ του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Astana Open.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ απώλεσε μόλις δυο games από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Astana Open, “σφραγίζοντας” το σπουδαίο ντέρμπι με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Φοβερή εμφάνιση από τον 26χρονο Ρώσο, που χρειάστηκε μόλις 66 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο του πολύπειρου Ισπανού και Νο21 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Ο Μεντβέντεφ έσπασε έξι φορές το σερβίς του αντιπάλου του και επικράτησε 6-1, 6-1, κατακτώντας την 40η νίκη του μέσα στο 2022 και 3η συνεχόμενη στο τουρνουά του Καζακστάν.

Συνεχίζει χωρίς απώλεια set στην Αστάνα και πηγαίνει… με άγριες διαθέσεις στο πολύ ενδιαφέρον ντέρμπι Σαββάτου (8/10) με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Κόντρα στον Αγούτ σέρβιρε έξι άσους, κέρδισε 27/36 πόντους πίσω από το σερβίς του και με 6/14 break point ευκαιρίες, έφτασε στην εντυπωσιακή νίκη.

Συνολικά, μέχρι στιγμής στο Astana Open, ο Νο4 τενίστας του κόσμου, έχει χάσει 11 games. Δηλαδή, χάνει 3,66 games μέσο όρο ανά ματς. Τρομερή απόδοση έχει πιάσει ο Ρώσος αυτή την εβδομάδα…

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ