ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Αποθέωση Κονταβέιτ για Σάκκαρη: "Είσαι απίθανος άνθρωπος, πανηγυρίζω για σένα"

Η Ανέτ Κονταβέιτ στο US Open
Η Ανέτ Κονταβέιτ στο US Open © 2021 ELISE AMENDOLA / AP IMAGES

Η Ανέτ Κονταβέιτ μετά τη νίκη στον τελικό του Ostrava Open απέναντι στη Μαρία Σάκκαρη, εκθείασε την Ελληνίδα τενίστρια, τονίζοντας ότι τη θαυμάζει, ενώ την χαρακτήρισε και "απίθανη".

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ από την Ανέτ Κονταβέιτ στον τελικό της Ostrava Open, με την Εσθονή τενίστρια να επικρατεί να κατακτά τον τίτλο της καριέρας της - και δεύτερο μέσα στο 2021, μετά από αυτόν στο Κλίβελαντ (2021).

Στις δηλώσεις της στο court κατά την παραλαβή του βραβείου της η Κονταβέιτ συνεχάρη την Ελληνίδα τενίστρια για την καλή πορεία της τη φετινή σεζόν, εκθείασε την ομάδα της Σάκκαρη, ενώ τη χαρακτήρισε και "απίθανη".

"Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν μια καλή εβδομάδα για μένα. Αρχικά, θα ήθελα να συγχαρώ τη Μαρία και την ομάδα της για μια τόσο καλή χρονιά. Έχω παρακολουθήσει τους αγώνες σου, πανηγυρίζω μαζί σου στην τηλεόραση και είμαι πραγματικά χαρούμενη που τα πας τόσο καλά και σε σέβομαι τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Είσαι απίθανος άνθρωπος", τόνισε η Εσθονή για τη Σάκκαρη, η οποία και μπήκε στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης των γυναικών, που αποτελεί ρεκόρ στην καριέρα της.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ