WTA

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο δημοσιογράφος που έκανε την Οσάκα να βάλει τα κλάματα στη συνέντευξη Τύπου στο Σινσινάτι

Η Ναόμι Οσάκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Η Ναόμι Οσάκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 PATRICK SEMANSKY/ AP PHOTO

Απειλές για τη ζωή του δέχεται σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο δημοσιογράφος που με ερώτησή του στη συνέντευξη Τύπου του Σινσινάτι έκανε την Ναόμι Οσάκα να βάλει τα κλάματα. Κύμα συμπαράστασης προς την αθλήτρια.

Η Ναόμι Οσάκα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, ωστόσο η συνέντευξη Τύπου στο Σινσινάτι δεν πήγε πολύ καλά με την Γιαπωνέζα αθλήτρια να λυγίζει και να βάζει τα κλάματα έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου, Πολ Ντόχερτι. Ο Ντόχερτι έθεσε μία ερώτηση στην Οσάκα που εμπεριείχε κριτική για την απόφαση της αθλήτριας από την Ιαπωνία να αποφεύγει τις συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Η κατάσταση στην πορεία ξέφυγε, με την διάσημη τενίστρια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Η αντίδρασή της αυτή και το ξέσπασμά της, έφερε κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο, παράλληλα με την κριτική και την αντιπάθεια προς τον δημοσιογράφο από τον κόσμο στα social media και τους συναδέλφους δημοσιογράφους.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα, ο Ντόχερτι δέχθηκε μέχρι και απειλές για τη ζωή του εξαιτίας της συμπεριφοράς του προς την Οσάκα και την έμμεση κριτική που της άσκησε.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου:

TAGS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ