ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Απαιτητικό εμπόδιο για Τσιτσιπά στον 3ο γύρο της Μαδρίτης

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning a point agains Andrey Rublev of Russia during the Monte Carlo Tennis Masters tournament finals in Monaco, Sunday, April 18, 2021. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning a point agains Andrey Rublev of Russia during the Monte Carlo Tennis Masters tournament finals in Monaco, Sunday, April 18, 2021. (AP Photo/Jean-Francois Badias) @ 2021 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Μετά την άνετη πρεμιέρα όπου χρειάστηκε μόλις 54 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μπενουά Περ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στο court, σε λιγότερο από 24 ώρες για τον δεύτερο αγώνα του στο Mutua Madrid Open.

Ο Έλληνας άσος θα αντιμετωπίσει στο Arantxa Sanchez Stadium τον Κάσπερ Ρουντ (17:00GR) με στόχο την είσοδο στα προημιτελικά της Masters διοργάνωσης, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα εξαιρετικά του αποτελέσματα στο χώμα.

Το Νο4 του ταμπλό, επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται κόντρα στον αναξιόπιστο Περ, ωστόσο σήμερα θα έχει απέναντί του έναν πολύ ικανό και συγκεντρωμένο αντίπαλο, όπως είναι ο 22χρονος Νορβηγός στο χώμα.

Ο Ρουντ στα τρία προηγούμενα χωμάτινα τουρνουά που πήρε μέρος είχε δύο ημιτελικούς (Μόντε Κάρλο, Μόναχο) και έναν προημιτελικό (Μαρμπέγια) ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έχει δείξει αξιοπρόσεκτη σταθερότητα στην κόκκινη επιφάνεια, πανηγυρίζοντας και τον πρώτο ATP τίτλο της καριέρας του στο χώμα του Μπουένος Άιρες το 2020.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών στο ATP Tour και σίγουρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πρέπει να παρουσιαστεί προσηλωμένος για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά όπου θα διασταυρωθεί με έναν εκ των Καράτσεφ-Μπούμπλικ.

Λίγο νωρίτερα, στις 16:00GR, θα ξεκινήσει στο Manolo Santana ο δεύτερος αγώνας του Ράφαελ Ναδάλ στο τουρνουά, με αντίπαλο τον qualifier Αλεξέι Ποπίριν, με τον Ισπανό να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στους "8", εκεί όπου θα περιμένει το νικητή του βραδινού αγώνα (20:00GR) μεταξύ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και του Ντάνιελ Έβανς.

Στο ξεκίνημα της ημέρας, ο Ντόμινικ Τιμ αντιμετωπίζει (12:00GR) τον Άλεξ Ντε Μινόρ και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον χωματά Κριστιάν Γκαρίν (13:30GR)

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τους δύο γυναικείους ημιτελικούς: Μπάρτι-Μπαντόσα (14:00GR) και Σαμπαλένκα-Παβλιουτσένκοβα (21:30GR).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ MADRID OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ