ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Αμφίβολος για το Miami Masters ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει κόντρα στον 'Ασλαν Καράτσεφ στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει κόντρα στον 'Ασλαν Καράτσεφ ©2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Το φως της δημοσιότητας είδαν σενάρια περί απόσυρσης και του Νόβακ Τζόκοβιτς από την διοργάνωση των ΗΠΑ. Πάντως, τ' όνομά του βρίσκεται στην entry list του Miami Masters.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Ρότζερ Φέντερερ από το ταμπλό του Masters στο Μαϊάμι, το φως της δημοσιότητας είδαν σενάρια περί απόσυρσης και του Νόβακ Τζόκοβιτς από την διοργάνωση των ΗΠΑ.

Ο Σέρβος, μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν, ταξίδεψε στη γενέτειρά του για να ακολουθήσει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό που αποκόμισε στα γήπεδα της Μελβούρνης.

Δημοσιεύματα σε μέσα των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρουν πως πολύ δύσκολα θα δώσει το παρών σε άλλο τουρνουά της hard court season και ήδη έχει στρέψει το βλέμμα του στις επικείμενες χωμάτινες διοργανώσεις, που ξεκινάνε τον Απρίλιο.

Στις δηλώσεις του μια μέρα μετά τον τελικό του ΑΟ '21, ο Νόλε είχε τονίσει πως ο τραυματισμός του στους κοιλιακούς χειροτέρεψε με τα συνεχόμενα παιχνίδια και θέλει ξεκούραση.

Βέβαια, δεν έχει κάνει εκ νέου ενημέρωση από την πορεία της αποθεραπείας του στο Βελιγράδι, ενώ οι μέρες για το Miami Masters πλησιάζουν (24/3 η πρεμιέρα).

Στο entry list βρίσκεται το όνομά του πάντως. Βέβαια, εκεί βρισκόταν και το όνομα του Φέντερερ, πριν ο ίδιος ο Ελβετός κάνει γνωστό την Δευτέρα, ότι δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να παίξει το τουρνουά.

Πηγή: Tennis24

©2021 Andy Brownbill/Associated Press

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ