US OPEN

Αλκαράθ: Το τρελό χρηματικό ποσό που πήρε για την κατάκτηση του US Open

Carlos Alcaraz, of Spain, reacts after scoring a point against Casper Ruud, of Norway, during the men's singles final of the U.S. Open tennis championships, Sunday, Sept. 11, 2022, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
Carlos Alcaraz, of Spain, reacts after scoring a point against Casper Ruud, of Norway, during the men's singles final of the U.S. Open tennis championships, Sunday, Sept. 11, 2022, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer) AP

Ο Κάρλος Αλκαράθ πέρα από το τρόπαιο, αλλά και το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης, έφυγε από το US Open προσθέτοντας ένα μεγάλο ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Από την αρχή έλεγε ότι θέλει να πάει στο US Open για να το κατακτήσει και τελικά τα κατάφερε. Ο Κάρλος Αλκαράθ κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο σε Grand Slam και παράλληλα ανέβηκε στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης.

Μάλιστα, είναι ο νεαρότερος που το καταφέρνει όντας μόλις 19 ετών, αφού το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον Λέιτον Χιούιτ ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή στα 20 του.

Επιπρόσθετα ο Κάρλος Αλκαράθ έχει έναν ακόμα λόγο να χαμογελά και αυτός δεν είναι άλλος από το τεράστιο χρηματικό έπαθλο που συνόδευε τον τίτλο του νικητή.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Ισπανός πρόσθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό 2,6 εκατομμύρια ευρώ για την κατάκτηση του Grand Slam.

Την ίδια ώρα και ο ηττημένος, Κάσπερ Ρουντ, έβαλε στο πορτοφόλι του ακριβώς τα μισά, δηλαδή 1,3 εκατομμύρια ευρώ.


TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ