AUSTRALIAN OPEN

Επίθεση Κύργιου στον Τζόκοβιτς: "Είναι βλάκας"

Ο Νικ Κύργιος με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Indian Wells
Ο Νικ Κύργιος με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Indian Wells Ⓒ 2021 MARK J. TERRILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Νικ Κύργιος επιτέθηκε στον Νόβακ Τζόκοβιτς, με αφορμή τη διαμάχη του Σέρβου με παράγοντες του Australian Open, χαρακτηρίζοντάς τον "βλάκα".

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Νικ Κύργιος δεν έχασε την ευκαιρία να συγκρουστεί ξανά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τις τελευταίες ώρες ο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται σε διαμάχη με τους παράγοντες του Australian Open και με επιστολή του ζήτησε από τον Κρεγκ Ταίλι (Διευθύνων Σύμβουλο του ΑΟ) καλύτερες συνθήκες στα δωμάτια των παικτών και απαίτησε να βρεθεί λύση για τους απομονωμένους παίκτες, ώστε να έχουν την δυνατότητα να προπονηθούν.

Ο Πρωθυπουργός της Βικτόρια, Νταν Άντριους απέρριψε αυτές τις προτάσεις, λέγοντας ότι δεν μπορεί να "μειωθεί" η αυστηρότητα των κανόνων, ειδικά τώρα που η συρροή ανθρώπων στην Μελβούρνη είναι τεράστια.

Ο Νικ Κύργιος "περίμενε στην γωνία" τον Σέρβο και αποκαλώντας τον "βλάκα" έδωσε συνέχεια στην διαμάχη τους, που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του Adria Tour. Ο Κύργιος αναφέρθηκε επίσης στη φίλη του Μπέρναρντ Τόμικ, η οποία παραπονιέται για πολλά πράγματα όσον αφορά την καραντίνα της Μελβούρνης, τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικά, σύμφωνα με το Νο.47 του κόσμου.

Ο 25χρονος Αυστραλός είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά τον Covid-19. Έχει να αγωνιστεί από τον Φεβρουάριο βρίσκεται στο σπίτι του στην Αυστραλία, καθώς παρέκαμψε όλα τα τουρνουά μετά την επανεκκίνηση της σεζόν τον Αύγουστο.

"Ο Τζόκοβιτς είναι βλάκας. Επίσης, δεν με ενοχλεί ο Μπέρνι, αλλά η φίλη του δεν έχει λογική, γελοίες σκηνές" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νικ Κύργιος.

Πηγή: Tennis24

Photo Credits: ⓒ 2021 Mark J. Terrill/Associated Press

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ