ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Τάε κβον ντο: Χρυσό η Παππά, χάλκινο η Ντεμογιάννη στην Αττάλεια

Τάε κβον ντο: Χρυσό η Παππά, χάλκινο η Ντεμογιάννη στην Αττάλεια

Τα πρώτα ελληνικά μετάλλια στο τάε κβον ντο στο 4ο Presidents Cup, που φιλοξενείται στην Αττάλεια της Τουρκίας, είναι πλέον γεγονός. Χρυσό η Παππά και χάλκινο η Ντεμογιάννη.

Τα πρώτα ελληνικά μετάλλια στο τάε κβον ντο στο πλαίσιο του 4ο Presidents Cup, που φιλοξενείται από την Πέμπτη (7/2) στην Αττάλεια της Τουρκίας, είναι πλέον γεγονός.

Στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητριών, ανέβηκε η Ευλαμπία Παππά του Αίαντα Αγ. Δημητρίου στην κατηγορία των -44 κιλών junior female, ενώ την τρίτη θέση στα -68 κιλά junior female πήρε η Παρασκευή Ντεμογιάννη του Ποσειδώνα Άνω Τούμπας.

Η Παππά στο δρόμο για την κορυφή σημείωσε πέντε νίκες. Επικράτησε 5-1 της Τασμπολάτ από το Καζακστάν, 13-3 της Γιλμάζ από την Τουρκία, 11-4 της Γκογκτσουράκ επίσης από την Τουρκία, ενώ στα ημιτελικά και τον τελικό σημείωσε δύο νίκες απέναντι σε Ρωσίδες, και συγκεκριμένα 10-0 επί της Κοστάρεβα και 12-6 επί της Τσερτσέσοβα.

Από την πλευρά της, η Ντεμογιάννη είχε μία νίκη επί της Μπάτιτς από την Κροατία (με υπεροχή), όμως στον αγώνα για την είσοδό της στον τελικό, ηττήθηκε 14-3 από την Σέρβα Πέρισιτς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ