ΣΤΗΛΕΣ

"Θα γυρνούσα μόνο για τον ΟΦΗ"

"Θα γυρνούσα μόνο για τον ΟΦΗ"
contra.png

Ο σπουδαίος Έλληνας επιθετικός, Γιώργος Σαμαράς, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή SUPER BALL για τη Σέλτικ, το Champions League, το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον ΟΦΗ, την προσωπική ζωή του και... το ΝΒΑ. (video)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας διεθνής άσος της Σέλτικ:

Για το τι ομάδα είναι: "Για μένα είναι πανεύκολη ερώτηση. Είμαι ΟΦΗ. Και στο ΝΒΑ είμαι Μπουλς".

Για το εξωτερικό και τη ζωή του σ' αυτό: "Το άλλο μήνα γίνομαι 28 χρονών. Είναι συνήθεια πια. Εχω συνηθίσει σ' αυτόν τον τρόπο ζωής και νιώθω περισσότερο Ευρωπαίος παρά Ελληνας στο ποδόσφαιρο. Για μένα το να γυρίσω στην Ελλάδα και να συμβιβαστώ με τις καταστάσεις είναι πισωγύρισμα".

Για την παρουσία του στη Σέλτικ:
"Από την περσινή χρονιά τα πράγματα κυλάνει πάρα πολύ όμορφα. Ισως να ακούγομαι περισσότερο τώρα γιατί η Σέλτικ παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το σκωτζέζικο πρωτάθλημα δεν ακούγεται τόσο πολύ.Δεν έχει αλλάξει κάτι πάντως στο τρόπο παιχνιδιού μου".

Για τη συνέχεια της Σέλτικ στο Τσάμπιονς Λιγκ:
"Είμαστε η ίδια ομάδα τρία χρόνια. Σε νεαρή ηλικία οι περισσότεροι παίκτες. Εχουμε αυτοπεποίθηση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οταν ο τελικός απολογισμός από τα ματς με την Μπαρτσελόνα είναι 3-3 κερδίζεις αυτοπεποίθηση. Θα σεβαστούμε τη Γιουβέντους και με όπλο την έδρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό".

Για το ποια θεωρεί κορυφαία ομάδα στον κόσμο: "Την τελευταία δεκαετία η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι είναι από άλλον πλανήτη.Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο με διαφορά. Θα συνεχίσει να παίρνει τις χρυσές μπαλές".

Για το αν είχε επαφές με τον ΠΑΟΚ:
"Με τον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε καμία επαφή. Στην Ελλάδα θα έπαιζα μόνο για τον ΟΦΗ. Σ' αυτήν την ομάδα μεγάλωσα μαζί με τον πατέρα μου. Στο ποδόσφαιρο είμαι λίγο ρομαντικός και σκέφτομαι έτσι".

Για το που θέλει να πάρει μεταγραφή: "Δεν το κοιτάω έτσι. Δεν κάνω όνειρα, έχω σταματήσει. Κοιτάω τα πράγματα έρχονται. Είμαι στη Σέλτικ και έχω 1,5 χρόνο συμβόλαιο".

Για την Εθνική:
"Εχουμε αποδείξει ότι η ομάδα είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες. Εχουμε σταθερότητα και βρισκόμαστε σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις".

Για την Πρέμιερ Λιγκ και πιθανή επιστροφή του: "Δεν το έχω σκεφτεί. Εχω δεχθεί κάποιες προτάσεις από την Αγγλία. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να γυρίσω στην Αγγλία. Δεν βάζω τον εαυτό μου σε τέτοιες συζητήσεις. Θέλω να είμαι αφοσιωμένος στη Σέλτικ. Αν έρθει μία πρόταση σοβαρή, θα καθίσω να σκεφτώ ποια θα είναι η κατάλληλη προοπτική για μένα".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:
"Δεν το παρακολουθώ. Πολύ λίγο. Μ' ενοχλεί η κατάσταση στην Ελλάδα. Μ' ενοχλούν όλα γιατί έχω διαφορετική νοοτροπία. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει χαθεί αγάπη για το ποδόσφαιρο και για τους παίκτες.Υπάρχει χάος που μ' αφήνει αδιάφορο. Μιλάω με φίλους μου και τους ρωτάω απλώς τι κάνουν και τίποτα παραπάνω. Δεν πάει πιο κάτω το πράγμα. Η Εθνική είναι διαφορετική περίπτωση. Την αγαπάμε όλοι. Νιώθουμε υπερήφανοι να παίζουμε σ' αυτήν. Σε πολλούς παίκτες αλλάζει το πρόσωπό τους όταν έρχονται στην Εθνική γιατί ξέρουν ότι έρχονται σε σταθερό περιβάλλον. Ξέρουν ότι θα μπούμε στο γήπεδο και θα δώσουμε το 100%".

Για το ποια ομάδα θα πάρει πρωτάθλημα στο ΝΒΑ:
"Μακριά από το Μαϊάμι και όπου θέλει ας πάει. Ο Ντουράντ θα το πάρει το δαχτυλίδι γιατί το αξίζει".

Για το αν αισθάνεται σταρ, αν έχει καβαλήσει καλάμι: "Σούπερ σταρ δεν έχω νιώσει ποτέ γιατί έχω άρχες από την οικογένειά μου. Απλώς έχω κάνει κάποια πράγματα στην Μάντσεστερ Σίτι που δεν θα ήθελα να το ξανακάνω. Μιλούσα παντού γιατί νόμιζα ότι είναι μέρος της δουλειά. Δεν μ' ενοχλεί που βλέπω το πρόσωπό μου στα περιοδικά. Δεν μπαίνω στο χορό των αντιπαραθέσεων. Δεν μ' αρέσει να μιλάω πολύ. Το κάνω όταν έχω κάτι να πω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ