TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Ζόρικο ματς για τη Λειψία στο Βερολίνο, για το 7x7 η Ντάρμσταντ στο 1.90

Οι παίκτες της Ουνιόν Βερολίνου πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Μακάμπι Χάιφα για το Conference League μπροστά στους οπαδούς τους
Οι παίκτες της Ουνιόν Βερολίνου πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Μακάμπι Χάιφα μπροστά στους οπαδούς τους Ⓒ 2021 ARIEL SCHALIT/ ASSOCIATED PRESS

Επικίνδυνη έξοδος για τη Λειψία στο Βερολίνο κόντρα στη σκληροτράχηλη Ουνιόν. Ασταμάτητη η Ντάρμσταντ, αναμένεται να... παρασύρει και τη Φορτούνα.

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το στοιχηματικό πρόγραμμα απόψε σε Α' και Β' Γερμανίας. Στην Bundesliga η 14η αγωνιστική ανοίγει την αυλαία της με την αναμέτρηση της Ουνιόν Βερολίνου κόντρα στη Λειψία (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), όπου το διπλό είναι φαβορί στο 2.00 κατά μέσο όρο και ο άσος κινείται σε τιμές άνω του 3.60.

Η ψαλίδα στο σετ ήταν ακόμη μεγαλύτερη τις προηγούμενες ημέρες, με τη νίκη των Βερολινέζων να εντοπίζεται ακόμη και σε αποδόσεις τετραπλασιασμού. Σταδιακά πάντως υπάρχει μία σχετική διόρθωση, κάτι αναμενόμενο διότι το παιχνίδι στο πάντα "καυτό" Αλτεν Φερστεράι αναμένεται αρκετά ζόρικο για τη Λειψία.

Προβληματική εκτός έδρας η Λειψία

Οι "ταύροι" την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισαν εμφατικά με 5-0 στο Βέλγιο την Κλαμπ Μπριζ για το Champions League, ωστόσο τέσσερις ημέρες μετά ηττήθηκαν εύκολα εντός έδρας με 3-1 από τη Λεβερκούζεν για το πρωτάθλημα.

Γενικά, η Λειψία δεν έχει καταφέρει φέτος να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της για να τρέξει ένα γερό σερί θετικών αποτελεσμάτων, με συνέπεια να βρίσκεται μόλις στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Επίσης, είναι φανερό πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα μακριά από την έδρα της, αφού έχει να βγάλει διπλό από τον περασμένο Απρίλιο. Εκτοτε σε εννιά αναμετρήσεις εκτός έδρας μετράει έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει ασφαλώς και η συνθήκη του κορονοϊού, που δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την ομάδα. Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν θετικοί ο τεχνικός, Τζέσι Μαρς και ο βοηθός του, Ακίμ Μπαϊερλόρτσερ, που είχε καθοδηγήσει τη Λειψία στα ματς με Μπριζ και Λεβερκούζεν. Απόψε είναι αβέβαιη η επάνοδος του Μαρς, στον πάγκο, άρα την ευθύνη αναμένεται να αναλάβει ο άλλος βοηθός του Αμερικανού τεχνικού, Μάρκο Κουρτ.

Εξάλλου, από καραντίνα προέρχονται ο βασικός στόπερ Σιμακάν και ο αρχηγός/γκολκίπερ Γκουλάτσι, επομένως η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη, την ίδια ώρα που παραμένουν εκτός ο βασικός στόπερ Ορμπαν, ο καλός επιθετικός Πόουλσεν και ο μεσοεπιθετικός Ντάνι Ολμο.

Κάστρο η έδρα της Ουνιόν

Στην Ουνιόν τα πράγματα είναι σαφώς πιο ελεγχόμενα σε ό,τι αφορά στον κορονοϊό και ο Ουρς Φίσερ απόψε δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Οι Βερολινέζοι είναι κλασική ομάδα έδρας, αφού μέσα στο γήπεδό τους έχουν υποστεί μόλις μία ήττα στα τελευταία 23 παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα και αυτή από την Μπάγερν.

Επίσης, θα πρέπει να προσμετρήσουμε ότι η αναμέτρηση με τη Λειψία έχει στοιχεία ντέρμπι. Ειδικά για τους οπαδούς της Ουνιόν (πάνω από 13.000 θα δώσουν απόψε το "παρών") η... νεόπλουτη Λειψία αποτελεί "κόκκινο" πανί, καθώς πρόκειται για ένα νεόκοπο κλαμπ χωρίς πλατιά βάση οπαδών, δημιούργημα πρακτικά μίας πολυεθνικής, κάτι ασφαλώς που δεν συμβαδίζει με τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα στην ποδοσφαιρική Γερμανία.

Ολα δείχνουν λοιπόν ότι η Λειψία αναμένεται να περάσει ένα αρκετά ζόρικο βράδυ στο Βερολίνο, απέναντι σε μία σοβαρή και σκληρή ομάδα, η οποία έχει έδρα "κάστρο", φανατικούς οπαδούς και για να μη ξεχνιόμαστε δύο βαθμούς παραπάνω από τους "ταύρους" στις πρώτες 13 αγωνιστικές. Με αυτά τα δεδομένα η κόντρα του φαβορί είναι λογική επιλογή. Για όσους ρισκάρουν, ο ξερός άσος εντοπίζεται στο 3.60, πιο συντηρητικά στέκεται και η διπλή ευκαιρία (1Χ) στο 1.80 κατά μέσο όρο.

Ντάρμσταντ - Φορτούνα Ντ.: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Β' Γερμανίας, η Ντάρμσταντ φιλοξενεί τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (19:30 Live από το SPORT24). Τα "κρίνα" είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με έξι νίκες και μία ισοπαλία στις τελευταίες επτά αγωνιστικές.

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η πορεία της Φορτούνα, η οποία ξεκίνησε με στόχο την άνοδο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη με απολογισμό 1-2-4 στα επτά προηγούμενα ματς για το πρωτάθλημα.

Στην ομάδα του Ντίσελντορφ υπάρχει έντονος προβληματισμός και το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει αντικατάσταση προπονητή μέχρι τη χειμερινή διακοπή, δεδομένου μάλιστα ότι η Φορτούνα έχει μπροστά της δύο ματς με τις δύο πρωτοπόρους της Β' Γερμανίας.

Η Ντάρμσταντ είναι η κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος με 37 γκολ και οι δύο επιθετικοί της, ο Πφάιφερ και ο Τιτς, φιγουράρουν στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων σκόρερ της λίγκας με 12 και 11 γκολ αντίστοιχα. Απόψε, τα "κρίνα" θα δώσουν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους για το 2021 και σίγουρα θα θελήσουν να αποχαιρετίσουν τους 13.000 οπαδούς τους, που θα γεμίσουν το Μπελενφάλτορ με ακόμη μία νίκη.

Σημειώνεται, ότι η ομάδα του Τόρστεν Λίμπερκνεχτ, μετράει έξι διαδοχικές νίκες εντός έδρας με γκολ 20-1! Ολα τα στοιχεία λοιπόν οδηγούν υπέρ του άσου, ο οποίος παρά τις πιέσεις που έχει δεχθεί στέκεται μια χαρά στο 1.90. Οποιος θέλει βέβαια να πάρει καλύτερη απόδοση μπορεί να αναζητήσει και τον άσο με over 1,5, δεδομένου ότι η Ντάρμσταντ στις νίκες της σημειώνει συνήθως από δύο γκολ και πάνω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντάρμσταντ – Φορτούνα Ντ.: 1 (απόδοση 1.90), 19:30
  • Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία: 1Χ (απόδοση 1.80), 21:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ