ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Υψόμετρο και Μαρτίνς Μορένο απειλούν την Παραγουάη, ειδικό στο 2.80

Ο Μαρτίνς Μορένο σκοράρει για τη Βολιβία
Ο Μαρτίνς Μορένο © 2021 LEO CORREA/ASSOCIATED PRESS

Η Βολιβία υποδέχεται την Παραγουάη στη Λα Παζ για τη 12η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Βγαίνει ειδικό στοίχημα σε τιμές του 2.80.

Ένας αγώνας στο υψόμετρο (3.640 μ.) της Λα Παζ (23:00 Live από το SPORT24) ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση για τον φιλοξενούμενο. Πόσω μάλλον όταν αυτός είναι η Παραγουάη, η οποία δεν είναι μαθημένη να παίζει σε τέτοιου είδους συνθήκες. Συν τοις άλλοις η Παραγουάη έχει να διαχειριστεί τη μεγάλη απογοήτευση που προκάλεσε η ήττα με κάτω τα χέρια, την προηγούμενη αγωνιστική, από τη Χιλή.

Η πίεση στον τεχνικό Μπερίτσο έχει αυξηθεί κατακόρυφα και παρότι η Βολιβία θεωρητικά φαντάζει ένας βατός αντίπαλος, η αφιλόξενη Λα Παζ κάνει πολύ πιο περίπλοκο το παιχνίδι για την "Αλμπιρόχα". Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως η Παραγουάη έχει να βγάλει διπλό στην πρωτεύουσα της Βολιβίας σε προκριματικά Μουντιάλ, από το 1973! Έκτοτε μετράει τρεις ισοπαλίες και εσχάτως τέσσερις σερί ήττες.

Η Βολιβία προέρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στο Περού και θα αντιμετωπίσει χωρίς το παραμικρό άγχος την Παραγουάη, αφού βρίσκεται μακριά από την πρώτη πεντάδα και πρακτικά δεν έχει τίποτα να χάσει στο συγκεκριμένο ματς.

Το μεγάλο αστέρι των Βολιβιανών δεν είναι άλλος από τον Μαρσέλο Μάρτινς Μορένο. Ο 34χρονος άσος είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα με 27 γκολ, ενώ είναι ενδεικτικό πως στην τρέχουσα προκριματική φάση έχει σημειώσει τα οχτώ από τα συνολικά 13 γκολ της Βολιβίας!

Ο Μάρτινς Μορένο είναι ξεκάθαρα η μεγαλύτερη απειλή για την άμυνα της Παραγουάης και το anytime του κόντρα στην "Αλμπιρόχα" προσφέρεται σε τιμές του 2.80.

ΠΡΟΤΑΣΗ
23:00 Βολιβία - Παραγουάη: Μάρτινς Μορένο να σκοράρει (2.80)

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ