TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Υποχρέωση νίκης για Ρέιντζερς και Σοσιεδάδ, αξίζει το 2.20 στην Κωνσταντινούπολη

Ο Οϊαρθάμπαλ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Κάδιθ στη La Liga
Ο Οϊαρθάμπαλ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Κάδιθ © 2021 MIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτη και καταλήγει σε τρεις στοιχηματικές προτάσεις.

Στον πρώτο όμιλο η Λιόν έχει κερδίσει και τα δύο της παιχνίδια και είναι άνετη με 6 βαθμούς, στους 4 βαθμούς βρίσκεται η Σπάρτα Πράγας που υποδέχεται την πρωτοπόρο του ομίλου, 1 βαθμό η Μπρόντμπι και κανέναν η Ρέιντζερς. Θυμίζω πως φέτος η 3η θέση στο Europa League οδηγεί σε παιχνίδια μπαράζ με ομάδες από την δεύτερη θέση του Europa Conference League οπότε ακόμα και οι ομάδες που δεν ξεκίνησαν καλά έχουν κίνητρο.

Η ευκαιρία της Ρέιντζερς

Ο Τζέραρντ ζήτησε 4 τουλάχιστον βαθμούς στα δύο παιχνίδια με την Μπρόντμπι (22:00 COSMOTE SPORT 8 , LIVE από το SPORT24). Οι Δανοί δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, φέτος μετράνε μόλις 3 νίκες σε 16 επίσημα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Στο εγχώριο πρωτάθλημα 12 ομάδων ανέβηκαν στην 6η θέση κερδίζοντας με το ζόρι την προηγούμενη αγωνιστική την ουραγό Βέιλε. Στον όμιλο έχει πάρει λευκή ισοπαλία με τη Σπάρτα, σε παιχνίδι που δεν επιτέθηκε καθόλου, xG 0,31 - 0,53. Έχασε για πλάκα 3-0 στην έδρα της Λιόν xG 4,80 - 0,27 σε αγώνα που επέτρεψε 30 τελικές. Η Ρέιντζερς ασφαλώς και είναι αδύνατον να χάσει την 3η θέση από την φετινή Μπρόντμπι και έχει μία σημαντική ευκαιρία κερδίζοντας μέσα έξω την αδύναμη ομάδα του ομίλου να εκμεταλλευτεί τους δύο βαθμούς που έχασε η Σπάρτα στη Δανία και να μπει γερά στην μάχη της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Europa. O άσος ανάμεσα στο 1.45 - 1.50.

Περνά από το Γκρατς η πρωτοπόρος της La Liga

Στον δεύτερο όμιλο Αϊντχόφεν και Μονακό έχουν 4 βαθμούς και παίζουν στην Ολλανδία, η Σοσιεδάδ μετρά δύο ισοπαλίες και η Στουρμ δύο ήττες.

Η Στουρμ (22:00 LIVE από το SPORT24) έχει χάσει και τα δύο παιχνίδια που έχει δώσει πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 1-0 στη Μονακό, όσο εύκολα δείχνει το εντός έδρας 1-4 από την Αϊντχόφεν. Η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος Σοσιεδάδ ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της Αϊντχόφεν και με 1-1 εντός έδρας με την Μονακό σε δύο πολύ ελκυστικά παιχνίδια. Το περασμένο Σάββατο η ομάδα του Αλγουαθίλ πέτυχε μία νίκη που δείχνει τον φετινό της χαρακτήρα. Έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, δεν δέχτηκε μισή ευκαιρία και στο 90ο λεπτό κατάφερε να πάρει μία νίκη που την έφερε μόνη στην κορυφή. Ασφαλώς υπάρχει φιλοδοξία και για ευρωπαϊκή διάκριση για να συνεχίσει στο Europa μοιάζει απαραίτητο να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια με την αδύναμη ομάδα του ομίλου. Το διπλό στο 1.55 στο μέσο όρο των εταιριών.

Ένα καλό χτύπημα στον Βίτορ Περέιρα

Στον τέταρτο όμιλο με 6 βαθμούς προπορεύεται ο Ολυμπιακός ακολουθεί με 4 η Άιντραχτ, 1 βαθμό έχει η Φενέρ και χωρίς βαθμό βρίσκεται η Αντβέρπ.

Η βελγική ομάδα έχει χάσει δύο παιχνίδια στο όριο. Είχε τον έλεγχο στο Καραϊσκάκης, έβαλε προβλήματα στον Ολυμπιακό, ηττήθηκε στο 87ο λεπτό με 2-1 σε παιχνίδι με xG 1,49 - 1,58. Την δεύτερη αγωνιστική σε ένα παιχνίδι που πήγαινε καρφί για 0-0,στις καθυστερήσεις παραχώρησε ένα ανόητο πέναλτι και το έχασε 0-1. Στη Φενέρ παρά το κάζο που έπαθαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποφάσισαν να κρατήσουν τον ανεκδιήγητο Περέιρα. Ο γνωστός μας από το αποτυχημένο πέρασμα από τον Ολυμπιακό φρόντισε να ρίξει στην διαιτησία την ήττα με 3-1 στο ντέρμπι με την Τραμπζονσπόρ.

Σε αυτήν τη λογική ακολούθησε και η διοίκηση της ομάδας. Είδαμε στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τις δύο ομάδες η Αντβέρπ έχει ένα οργανωμένο σύνολο και θα δώσει μάχη για να πάρει κάτι στην Κωνσταντινούπολη (22:00 COSMOTE SPORT 4 , LIVE από το SPORT24 ). Δεν θα μακροημερεύσει ο Περέιρα μπορεί να του δώσουν οι Βέλγοι ένα καλό χτύπημα. Το Χ2 βρίσκεται ανάμεσα στο 2.10 και στο 2.20.


ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενέρμπαχτσε - Αντβέρπ: Χ2 (2.10 - 2.20 απόδοση) 19:45
  • Ρέιντζερς - Μπρόντμπι: 1 (1.45 - 1.50 απόδοση) 22:00
  • Στουρμ Γκρατς - Σοσιεδάδ: 2 (1.55 απόδοση) 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ