TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Υπάρχουν λόγοι για το 1.65 στο Ιταλία - Ισπανία

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και και το Λουίς Ενρίκε στο Euro 2020
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και και το Λουίς Ενρίκε © 2021 LAURENCE GRIFFITHS, POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα στο Ιταλία - Ισπανία και καταλήγει σε ποντάρισμα του 1.65.

Στην Ιταλία θα διεξαχθεί το Final 4 για το Nations League. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, έχουν βάλει σαν στόχο να κατακτήσουν δεύτερο τρόπαιο στην σειρά. Ο Μαντσίνι παραδέχτηκε στις δηλώσεις του πως τη μεγαλύτερη δυσκολία στον δρόμο για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τούς την έβαλαν οι Ισπανοί. Τους δυσκόλεψε σημαντικά η ικανότητα των παικτών του Ενρίκε στο passing game.

Οι επτά απουσίες του Ενρίκε

Η αποστολή όμως του Ενρίκε δεν έχει ποδοσφαιριστές κλειδιά της ομάδας που έφτασε στα ημιτελικά στην διοργάνωση του καλοκαιριού. Λείπουν 7 εν δυνάμει βασικοί ποδοσφαιριστές. Οι ακραίοι μπακ Γκαγιά, Άλμπα, οι κεντρικοί χαφ Πέδρι, Γιορέντε και η επιθετική τριάδα των Μοράτα, Ντάνι Όλμο, Ζεράρδ Μορένο. Όπως γίνεται συνήθως η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ενρίκε, έφερε κριτική από τα ΜΜΕ, με τον Ισπανό τεχνικό να σφυρίζει αδιάφορα, δηλώνοντας πως δεν τον ενδιαφέρει "τι λένε οι δημοσιογράφοι γνωρίζω περισσότερο ποδόσφαιρο από όλους".

Ο Μαντσίνι πηγαίνει με τη συνταγή που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό, με μοναδική διαφορά, πως θα αναγκαστεί να παίξει με ψεύτικο εννιάρι σε ολόκληρη την διοργάνωση, καθώς δεν έχει στην διάθεση του ούτε τον Ιμόμπιλε, ούτε τον Μπελότι. Σε κάθε περίπτωση οι απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Ενρίκε είναι περισσότερες και του κάνουν δύσκολη τη ζωή. Οι Ιταλοί έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας, η πρόκριση τους στον τελικό του Nations League στο 1.65 δίκαιη με βάση τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ
21:45 Ιταλία - Ισπανία: Πρόκριση Ιταλία (1.65)

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ