BIG GAMES BET

Βραζιλία - Κολομβία: Με Σαπάτα και υπομονή για το 3.00 και το 4.80

Ο Νταβίντ Οσπίνα πανηγυρίζει με τον Ντουβάν Σαπάτα σε ματς κόντρα στην Ουρουγουάη για τα προημιτελικά του Copa America
Ο Νταβίντ Οσπίνα πανηγυρίζει με τον Ντουβάν Σαπάτα σε ματς κόντρα στην Ουρουγουάη © 2021 SILVIA IZQUIERDO/ASSOCIATED PRESS

Σπουδαία μονομαχία για γερά νεύρα αναμένεται στο Σάο Πάουλο μεταξύ Βραζιλίας και Κολομβίας. Δύο επιλογές ρίσκου στο 3.00 και στο 4.80.

Η Βραζιλία φιλοξενεί στο Σάο Πάουλο την Κολομβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ με τους καριόκας να έχουν σφιχταγκαλιάσει την πρόκριση στο Μουντιάλ της επόμενης σεζόν και είναι πολύ κοντά στην πρωτιά του προκριματικού ομίλου. Στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής η ομάδα του Τίτε είναι πρωτοπόρος μετά από 11 ματς με ρεκόρ 10-1-0 και στο +6 από τη δεύτερη Αργεντινή. Το αποψινό εμπόδιο όμως απέναντι στην Κολομβία είναι ύπουλο, καθώς παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς είναι πολύ σκληρά και κρίνονται στα σημεία.

Βραζιλία - Κολομβία: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Σελεσάο στο πρώτο ματς μπροστά στον κόσμο της από τότε που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού ήταν ιδιαίτερα απολαυστική και ευδιάθετη για να παίξει ποδόσφαιρο. Θριάμβευσε κόντρα στην Ουρουγουάη 4-1 με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Ραφίνια της Λιντς που σκόραρε δις και τον Νέιμαρ που σκόραρε μια φορά και μοίρασε δύο ασίστ. Το τέταρτο γκολ για το σύνολο του Τίτε το πέτυχε ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα (83’).

Ο πολύπειρος ομοσπονδιακός τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές για απόψε σε σύγκριση με το ματς κόντρα στην Ουρουγουάη, ωστόσο διαθέτει ποιοτικές μονάδες στη φαρέτρα του. Άλισον κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Ντανίλο, αριστερά ο Αλεξ Σάντρο, στόπερ οι Τιάγκο Σίλβα - Μαρκίνιος, Καζεμίρο - Φρεντ στον άξονα, αριστερό εξτρέμ ο Πακετά, δεξί ο Ραφίνια, σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Νέιμαρ και ο Γκάμπριελ Ζεζούς στην κορυφή της επίθεσης. Απόψε οφείλει μάλιστα να προσέξει κιόλας, καθώς έχει πολλούς παίκτες στο όριο των καρτών, ενώ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Αργεντινή εκτός έδρας.

Η Κολομβία προσπαθεί να διατηρηθεί στο κόλπο της πρόκρισης, έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς, όσους και η πέμπτη Παραγουάη αλλά υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Η τέταρτη θέση οδηγεί απευθείας στο Κατάρ, ενώ η πέμπτη σε μπαράζ. Σε θετικά επίπεδα το κλίμα στην ομάδα, καθώς ο Ρουέδα έχει διαθέσιμο τον Χάμες Ροντρίγκεζ μετά από ένα χρόνο, η απουσία του οποίου ήταν αισθητή στο δημιουργικό σκέλος όσες φορές έλειψε.

Αήττητοι οι Καφετέρος στα επτά τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης με ρεκόρ 2-5-0, μάλιστα και τα τρία τελευταία έληξαν 0-0 και ένα από τα αυτά ήταν κόντρα στη Βραζιλία στην Μπαρανκίγια, σε μια αναμέτρηση που έβαλε αρκετά δύσκολα, ήταν για γερά νεύρα και ζόρισε τους Καριόκας. Με 4-2-3-1 πρόκειται να παρατάξει την ομάδα του ο Ρουέδα σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ. Οσπίνα κάτω από τα δοκάρια, δεξιά Μουνιός, αριστερά Τεσίγιο, Λουκούμι - Σάντσες, Μπάριος και Γιάιρο Μορένο στον άξονα, δεξιά ο Κουαδράδο και αριστερά ο Λουίς Ντίας, σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Χάμες και στην κορυφή ο Σαπάτα.

Βραζιλία - Κολομβία: Στοιχηματική πρόταση

Οι δυο τους μας έχουν συνηθίσει σε ματς για γερά νεύρα, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Ο Τίτε είναι τεχνικός λάτρης της πειθαρχίας και πολλές φορές δεν διστάζει να παίζει κλειστά. Η Κολομβία μετράει σερί από ισοπαλίες και μάλιστα χωρίς σκορ, μπορεί να το πάει στη δύναμη, ενώ τα 3/4 τελευταία μεταξύ τους ματς έληξαν ισόπαλα. Ο άσος στο 1.38 δεν λέει πολλά, ειδικά από τη στιγμή που η Βραζιλία έχει προκριθεί, θα προσπαθήσει να κάνει συντήρηση δυνάμεων, καθώς μπροστά της έχει και το μεγάλο ματς με την Αργεντινή.

Η Κολομβία έχει μεγαλύτερο κίνητρο, δεν την παίρνει να αδιαφορήσει και η ισοπαλία δεν θα την… χαλάσει. Στο 3.00 κατά μέσο όρο στην αγορά το Χ2, αξίζει το ρίσκο. Από εκεί και πέρα εξίσου ενδιαφέρον έχει το ενδεχόμενο να σκοράρει στην αναμέτρηση ο Ντουβάν Σαπάτα, ο οποίος είναι σούπερ φορμαρισμένος και απόψε θα έχει τον Χάμες να τον τροφοδοτεί. Ο γκολτζής της Αταλάντα διάγει περίοδο φόρμας και την τρέχουσα σεζόν μετράει ήδη 9 γκολ. Στο 4.80 κατά μέσο όρο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βραζιλία - Κολομβία: Χ2 (απόδοση 3.00), 02:30
  • Βραζιλία - Κολομβία: Να σκοράρει ο Σαπάτα (απόδοση 4.80), 02:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ