TIPS ΜΑΡΚΟ

Βραδινό must win στο 1.75 για να ελπίζει στη σωτηρία

Ο Νίνο Παραΐμπα της Μπαχία στο Copa Sudamericana
Ο Νίνο Παραΐμπα της Μπαχία © 2021 JUAN MABROMATA/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Μπαΐα δίνει αγώνα επιβίωσης στο Brasileirao και κόντρα στην Τσαπεκοένσε και έχει μια καλή ευκαιρία απόψε στο Σαλβαντόρ.

Στο Φόντε Νόβα η Μπαΐα φιλοξενεί την Τσαπεκοένσε και η νίκη απόψε είναι μονόδρομος. Η γηπεδούχος μετράει δύο σερί ισοπαλίες με 0-0 που ήταν πάντως κόντρα σε υψηλά εμπόδια και απόψε έχει μια λαμπρή ευκαιρία για να συνεχίσει να ελπίζει στη σωτηρία. Μετά από 26 αναμετρήσεις έχει συγκεντρώσει 28 βαθμούς, βρίσκεται στο -1 από τη σωτηρία και τη Σάντος, με ματς λιγότερο.

Προσπαθεί να σουλουπωθεί τελευταία η ομάδα από το Σαλβαντόρ, προσεγγίζει πιο συντηρητικά τα ματς και παίζει αρχικά για το μηδέν στην άμυνα. Κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο (0-0) δεν έβγαλε μάτια, έπαιξε όμως καλή άμυνα, είχε λίγες καλές στιγμές, περισσότερο απειλήθηκε, αλλά είχε τσαγανό και άντεξε ως το τέλος.

Το κλίμα μετά από πολύ καιρό βρίσκεται σε θετικά επίπεδα, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και η έλευση του πολύπειρου Αουγκούστο Φερέιρα έφερε ηρεμία και ψυχραιμία για τη δύσκολη συνέχεια.

Η νίκη απόψε είναι επιτακτική ώστε να αποκτήσει σημαντική ώθηση στις τελευταίες στροφές του Brasileirao. Ο αντίπαλος φαντάζει ιδανικός, η Τσαπεκοένσε, είναι στον πάτο της βαθμολογίας, προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται, αλλά σε γενικές γραμμές το έχει παρατήσει μετρώντας επτά ματς μακριά από τις νίκες. Το πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών είναι έντονο για την Τσάπε, απόψε θα κάνει πειραματισμούς στην οπισθοφυλακή σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ενώ ώρες ώρες δίνεται η εντύπωση ότι άπαντες έχουν συμβιβαστεί με τη μοίρα τους και σκέφτονται τη νέα σεζόν.

Αναμενόμενα ο άσος κυκλοφορεί χαμηλά. Δεν μπορούμε όμως να στραφούμε και προς άλλη πλευρά. Το ματς είναι must win για την ομάδα από το Σαλβαντόρ, αν δεν κερδίσει θα μπει σε μεγάλους μπελάδες. Η "Τσάπε" έχει κενά στην άμυνα, ενώ δέχεται γκολ εδώ και εννιά διαδοχικά παιχνίδια. Στο 1.75 κατά μέσο όρο το συνδυαστικό 1 & over 1,5. Μπορεί να σταθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαχία - Τσαπεκοένσε: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.75), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ