TIPS ΜΑΡΚΟ

Βραδινό λάτιν ποντάρισμα του 2.05

Ο Λέο Περέιρα της Γκρέμιο κόντρα στη Φλαμένγκο σε ματς για το Κύπελλο Βραζιλίας
Ο Λέο Περέιρα της Γκρέμιο κόντρα στη Φλαμένγκο © 2021 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και Γκρέμιο έχουν τους δικούς τους λόγους για να κυνηγήσουν το τρίποντο και το μομέντουμ οδηγεί σε ποντάρισμα του 2.05.

Η έλευση του Βάγκνερ Μαντσίνι άλλαξε τα δεδομένα στην ιστορική Γκρέμιο που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σώσει την παρτίδα και να διατηρηθεί στο Brasileirao. Με τον πολύπειρο τεχνικό στον πάγκο ήρθε και η πρώτη νίκη νίκη μετά από πολύ καιρό, καθώς η ομάδα έτρεχε ρεκόρ 0-1-4. Οι παίκτες επιτέλους έβγαλαν τσαγανό, η διοίκηση έδειξε διαθέσεις ότι δεν θα αφήσει τα πράγματα στη μοίρα τους, ο κόσμος συσπειρώθηκε, πήγε στο γήπεδο και όλοι μαζί πήραν μια μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στη Ζουβεντούδε με 3-2, σ’ ένα ματς που οι παίκτες μπήκαν ψυχωμένοι και τα έδωσαν όλα.

Στον αντίποδα η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε προέρχεται από ζόρικο πρόγραμμα, ήταν άτυχη σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά η νίκη που έψαχνε τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήρθε. Και τι νίκη! Υπέταξε εντός έδρας την Ατλέτικο Μινέιρο 2-1 με ανατροπή, η οποία πάει φουλ για πρωτάθλημα.

Το κίνητρο είναι με το μέρος της Γκρέμιο, η γηπεδούχος είναι πιο χαλαρή και εντός στόχων, ωστόσο καμία από τις δυο δεν θέλει να πετάξει στα σκουπίδια το τρίποντο της προηγούμενης αγωνιστικής. Το κλίμα είναι θετικό και στις δυο πλευρές και υπάρχουν οι προϋποθέσεις και οι δυνατότητες για να δούμε ένα ματς με γκολ. Τα 3/4 μεταξύ τους έληξαν Goal/Goal, η Ατλέτικο στην Γκοϊανία το επιβεβαίωσε στα 5/8 τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στο 2.05 το Goal/Goal, έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Γκοϊανιένσε - Γκρέμιο: Goal/Goal (απόδοση 2.05), 02:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ